10 SFATURI  PENTRU BRONZUL ARTIFICIAL PE CARE TOȚI TREBUIE SĂ  LE ȘTIE beautiful woman enjoying summer and tanning at the ZHH6H7M 1024x683

 

Nu este o surpriză că suntem o astfel de națiune de iubitori de bronz atunci când ne gândim la faptul că avem o selecție mai mare de produse și instrumente de bronzat decât oricând pentru a ne vedea zeițele bronzate ale viselor noastre. Deci, care dintre tipurile de bronzare de astăzi este perfect pentru dvs.? De la mousses la loțiuni până la bronzare, poate fi un proces copleșitor. „Pregătirea este atât de importantă atunci când vine vorba de bronzare și o zonă de îngrijire a frumuseții care este cu adevărat trecută cu vederea”,  „Acest lucru poate duce la dungi și la o estompare inegală a culorii ”

Iată cele zece sfaturi pentru bronzul artificial, indiferent dacă este facut in mijlocul verii sau mijlocul iernii.

1: EXFOLIAȚI ÎNAINTE DE BRONZARE:

„Exfoliați, exfoliați exfoliați! Acest lucru va îndepărta celulele moarte ale pielii și va crea o suprafață netedă și uniformă pe piele pentru ca bronzul să fie UNIFORM”.

-Evitați exfoliantele care conțin uleiuri, deoarece acestea va acționa doar ca un film pe piele și, deși este minunat pentru blocarea umezelii, nu sunt ideale pentru bronzare.

2: ÎNLĂTURAREA PĂRULUI 24 DE ORE ÎNAINTE DE BRONZARE:

-Orice îndepărtare a părului trebuie efectuată cu 24 de ore înainte de bronzare

Acest lucru se face pentru a se asigura că pielea s-a calmat și tăieturile s-au vindecat.

3: EVITAȚI HIDRATAREA:
-În ziua aplicării bronzului, fie că este acasă sau într-un salon, nu vă hidratați corpul și nu purtați deodorant sau parfum.

4: DUS ÎNAINTE DE BRONZARE:
-Dacă vă bronzați acasă și faceți duș chiar înainte de bronzare, stropiti-vă pielea cu apă rece înainte de a termina. S-ar putea să vă treziți puțin , dar vă va micșora toți porii și, prin urmare, reduceți șansa ca aceștia să fie blocați.

5: UTILIZAȚI ALOE VERA

Hidratați-vă mâinile, coatele, genunchii și picioarele, precum și unghiile cu o cremă hidratantă pe bază de aloe vera

Adăugați un strat ușor liniei părului și sprâncenelor pentru a le împiedica să absoarbă bronzul și să isi schimbe culoarea.

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?