epilarea cu laser Epilarea cu laser- 3 adevaruri socante-Victoria Chakkour young beautiful woman with healthy skin of body an 2021 04 07 00 24 02 utc 1024x768

3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre îndepărtarea părului prin epilarea cu laser

Dacă v-ați gândit vreodată să va faceti tratamentul prin epilarea cu laser, vă voi explica „cum” și „de ce”  trebuie sa facem lucrurile  foarte bine. Acest blog vă va oferi informații oneste, directe, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum funcționează epilarea cu laser și efectele secundare potențiale ale epilării cu laser atunci când tratamentele nu sunt efectuate în mod corect. De asemenea, vă vom explica de ce unele clinici oferă prețuri foarte reduse și de ce nu ar trebui să alegeți o clinică doar pentru că oferă cel mai ieftin preț pentru epilarea cu laser. Ca la orice – dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, atunci  ar trebui să te întrebi, de ce? Bine, să analizăm cele 3 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre epilarea cu laser.

 

 

1. Epilarea cu laser trebuie efectuată la fiecare 5-6 săptămâni pe corp și la fiecare 4 săptămâni pe față.
Pentru a prinde cel mai mare procent de păr în faza de creștere activă (singura dată când putem distruge părul), trebuie să tratăm atunci când rădăcina este atașată de aportul de sânge, altfel nu vă distrugem părul. De ce te determină alte clinici să intri mai des? Există câteva motive pentru acest lucru: principalul motiv este că vor să vă duceti de două ori mai des și să plătiți de două ori mai mult, ceea ce se dovedește a fi mai mult cost pe termen lung pentru tine.

 

 

2. Trebuie să atingem cel puțin 70 de grade pentru a distruge foliculul pilos.
Gândiți-vă la asta – pentru a vă distruge părul, studiile au arătat că trebuie să atingem o temperatură de 70 de grade pentru a opri alimentarea cu sânge. Nu atingeți această temperatură înseamnă că vă deteriorăm doar părul, nu îl distrugem. Când îți epilezi cu ceara părul, îl deteriorezi, nu? Apoi crește în cele din urmă. Când vă epilati părul prin epilarea cu laser, opriți alimentarea cu sânge, astfel încât părul să fie distrus (să nu crească din nou). Acum nu spun că veți fi 100% fara păr, cu toate acestea, odată ce un folicul de păr a fost distrus cu succes, acesta nu va mai reapărea. Există mulți factori care contribuie aici, însă un rol major este atingerea temperaturii potrivite care vă va distruge părul fără a vă deteriora pielea. Prin urmare, pe scurt:

☑️ Trebuie să atingem 70 de grade pentru a vă oferi REZULTATE finale

☑️ Nu atingeți această temperatură = se reazlizeaza doar depilarea părului (părul dvs. va crește în cele din urmă)

☑️ Tratarea dvs. prea mare va duce la efecte secundare adverse, cum ar fi arsuri

 

 

3. Oferim TIMP suficient pentru a ne asigura că vă tratăm corect.
Clienții nu sunt grăbiți să intre și să iasă ca intr o clinică de infrumusetare cu laser. Este necesar suficient TIMP  pentru a se asigura  tratarea firelor de par la temperaturi suficient de ridicate, fără a vă oferi efecte secundare adverse.  TIMP suficient pentru asigurarea că se acopera zona astfel încât să nu se rateze unele parti  si suficient TIMP pentru a se oferi epilarea cu laser pe termen lung cu REZULTATE!

 

Pe scurt, este important să înțelegem că există atât de mulți factori pe care trebuie să-i luăm în considerare atunci când efectuăm un tratament cu epilare cu laser. Dacă doriți mai multe informații, contactați unul dintre terapeuții noștri și vă vom răspunde cu plăcere la orice întrebare. Website: https://lasersalons.ro/ si Instagram: https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?