Epilarea cu ceară face părul să crească înapoi mai gros! Fără epilare cu ceară în timpul sarcinii! Există o mulțime de informații despre epilarea cu ceară care se speculeaza, dar n o sa ti vina să crezi cand o sa aflii ca nu este asa! Așa că suntem aici pentru a clarifica.

Iată 5 mituri despre epilarea cu ceară care ne fac să spunem „ummmm… NU”.

Mitul #1: Epilarea cu ceară este întotdeauna dureroasă (în special linia bikini).
Fără durere, fără rezultate nu este intotdeauna valabila! Sigur, veți simți probabil o secundă sau două de disconfort imediat după îndepărtarea părului, dar unii oameni abia dacă simt asta. Adevărul este că fiecare este diferit când vine vorba de reacția corpului său la epilarea cu ceară. Îndemânarea și tehnica folosită de persoana care face epilarea pot face, de asemenea, o mare diferență. Din fericire, specialiștii noștri sunt profesioniști, așa că nu trebuie să vă faceți griji

Mitul #2: Epilarea cu ceară face părul să crească înapoi mai gros.
Minciuni! Dar serios, opusul! este de fapt adevărat. Deoarece epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină, părul tău va ajunge să crească mai fin și mai rar. Mulți oameni sunt surprinși de cât de repede începe să se întâmple asta. Cu cât te epilezi mai mult cu ceară, cu atât mai puțin părul crește înapoi! Este un lucru frumos. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care este atât de importantă menținerea unei rutine regulate de ceară.

Mitul #3: Părul tău trebuie să fie foarte lung pentru a preveni “MELCII” sub piele
DAR, nu trebuie să crești șuvițe lungi și luxoase pentru o Epilarea cu ceară. Într-adevăr, tot ce ai nevoie este păr de aproximativ un CM lungime (de mărimea unui bob de orez) pentru a obține rezultate bune.

Mitul #4: Epilarea cu ceară îmbătrânește pielea.
Puteți doar să răsuflați ușurat în legătură cu asta, deoarece suntem aici pentru a vă spune că epilarea cu ceară nu provoacă în niciun fel lasarea pielii. În orice caz, o rutină obișnuită de ceară va ajuta ca pielea să arate mai fină și mai tânără din cauza exfolierii care are loc în timpul procesului de epilare cu ceară.

Mitul #5: Nu te poți epila cu ceară în timp ce ești însărcinată.
Vești bune – epilarea cu ceară este 100% sigură pentru viitoarele mame în toate etapele sarcinii! Hormonii vă pot face pielea puțin mai sensibilă în acest timp, așa că vă recomandăm să începeți o rutină de ceară în primul trimestru, astfel încât părul să aibă timp să se rărească și epilarea cu ceară să fie mai confortabilă mai târziu în timpul sarcinii.

Iată adevărul despre epilarea cu ceară! Rezervă acum o întâlnire pentru a experimenta epilarea LaserSalons!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

www.LaserSalons.ro

0761.164.831

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?