Dacă ați făcut vreodată un tratament de epilare cu laser, atunci știți că petrecerea timpului la soare înainte și după programare este o greșeală majoră. Deși este extrem de important să limitați expunerea directă la soare înainte de a vă supune la laser, ideea că nu este sigur în lunile însorite de vară nu este adevărată.

EVITAȚI SOARELE

Aceasta este o instrucțiune care nu este opțională. Pielea nebronzată care a fost protejată de soare timp de câteva săptămâni este cea mai bună. Nu numai că veți vedea cele mai bune rezultate, dar veți evita și deteriorarea permanentă a pielii. “Unele reguli nu sunt făcute pentru a fi încălcate”. Evitați expunerea la soare și bronzarea cu două săptămâni înainte și două săptămâni după un tratament de epilare cu laser – punct. Problema este că soarele face pielea mai sensibilă la căldură, iar utilizarea unui laser pe pielea sensibilă la căldură poate provoca hiperpigmentare, arsuri și chiar cicatrici.” Asta nu înseamnă că toate serviciile cu laser trebuie evitate vara.

NU FOLOSIȚI LASERUL ÎN ZONELE EXPUSE ÎN MOD REGULAT

În timpul verii, nu ar trebui să folosiți laserul pe față sau în orice alte zone care sunt predispuse la expunerea la soare, cum ar fi brațele, picioarele. Acest lucru este extrem de important deoarece, chiar dacă acele zone de piele nu par bronzate cu ochiul liber, expunerea la razele UVB și UVA este încă activă. “Razele UVB afectează stratul superior al pielii, iar razele UVA merg și mai adânc”. “Ați făcut vreodată duș după ce ați stat la soare și apoi vi s-a părut că aveti pielea mai închisă la culoare? Este pentru că exfoliați straturile superioare, dezvăluind pielea mai profundă, mai întunecată, pe care razele UVA au alterat-o.”

ZONELE DE LA SUBRAȚ SAU DE LA BIKINI SUNT CELE MAI BUNE

Deși există multe zone pe care ar trebui să le evitați pentru epilarea cu laser în timpul verii, există, de asemenea, câteva zone care sunt protejate în mod constant de soare, ceea ce le face să fie locuri ideale pentru tratamentele de vară. Zona axilară este protejată de braț și nu vede adesea lumina directă a soarelui, așa că aceasta este o zonă pe care o poți viza pe tot parcursul anului fără griji. “Zona de bikini poate fi, de asemenea, tratată”.

PURTAȚI PROTECȚIE SOLARĂ ȘI AVEȚI GRIJĂ DE PIELEA DUMNEAVOASTRĂ

Crema de protecție solară este un element imperativ pentru îngrijirea zilnică a pielii chiar dacă nu vă supuneți la epilare cu laser, dar dacă alegeți să faceți acest tratament, este absolut necesar. Sugeram aplicarea zilnică a unui SPF cu spectru larg care protejează împotriva razelor UVA și UVB – chiar și într-o zi înnorată sau într-o zi în care nu vă așteptați să petreceți mult timp afară. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău! Iar dacă după epilarea cu laser te confrunți de rutină cu pielea uscată, ar trebui să folosești aloe vera sau o loțiune fără parfum pentru a-ți menține pielea hidratată.

ACORDAȚI TIMP PENTRU CA PIELEA DVS. SĂ SE VINDECE

Deoarece epilarea cu laser îți deschide porii, pielea ta va fi extra vulnerabilă și susceptibilă la infecții după un tratament, așa că vei dori să iei anumite măsuri de precauție în timp ce aștepți ca pielea ta să se vindece. Este important să evitați să mergeți la sală, la saună, la jacuzzi sau să înotați în ocean sau în piscină timp de două zile. După acest moment, este sigur să faci exerciții fizice și să transpiri. De asemenea, este important să vă abțineți de la exfolierea pielii timp de cel puțin cinci zile după un tratament. Așadar, aruncați exfolianteLE de corp până când pielea dvs. a avut suficient timp să se vindece.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?