Schimbarea climatului aduce noi nevoi pentru piele și de aceea vrem să vă oferim o serie de sfaturi, astfel încât să vă puteți adapta rutina de îngrijire a pielii la această perioadă a anului și să păstrați un aspect incredibil. Cel mai important lucru de reținut este că, toamna, temperaturile încep să scadă, astfel încât vânturile reci și înghețate vor face ca pielea să se deshidrateze, să devină mai sensibilă și mai uscată. De aceea, hidratarea este cheia noului regim.

Urmați aceste sfaturi pentru pielea strălucitoare:

Sfatul 1:

Pentru început, dacă nu faceți deja acest lucru, ar trebui să introduceți curățarea dublă în rutina dvs. utilizând un detergent pe bază de ulei.  Produsul de curățare pe bază de ulei oferă pielii o hidratare suplimentară, în timp ce scapă de orice murdărie acumulată. În plus este bogat în vitamine, foarte important pentru a hrăni pielea în aceste luni reci.

Sfatul 2:

Serul potrivit este esențial în acest moment, aliatul perfect pentru a hidrata și proteja pielea. Este perfect  pentru a preveni pierderea de colagen și elastină și acționează și pentru uniformizarea tonului pielii.

Sfatul 3:

După cum știți cu siguranță, pielea din jurul ochilor este cu mult mai subțire decât cea a restului feței, astfel încât în ​​acest moment devine mult mai vulnerabilă și mai sensibilă. Pentru a evita deteriorarea acesteia și a vă menține confortabila fata la atingete, ar trebui să alegeți o crema de ochi potrivita si special conceputa pentru aceasta zona. ooricare alta crema care nu mentioneaza pe ambalaj ca este facuta pentru ochia, nu este de folos!

Sfatul 4:

Deși în această perioadă a anului soarele încetează să mai fie protagonist, nu ar trebui să neglijati și să credeți că pielea dvs. nu mai este expusă acestui factor extern. Oricât de frig ar fi, ar trebui să continuați să aplicați protecție solară înainte de a pleca de acasă.

Sfatul 5:

Nu în ultimul rând, una dintre zonele cele mai afectate în lunile reci sunt, fără îndoială, buzele. Își pierd umezeala, se usucă și crapa. Pentru a evita acest lucru, este esențial să purtați întotdeauna cu dvs.  un balsam de buze fabricat cu apă termală.

Urmați aceste sfaturi simple pentru ca pielea dvs sa arate hidratata și sănătoasa în acest sezon frumos.

Aveți alte sfaturi de inclus în rutina dvs. de toamnă? Anunță-ne! pe http://www.LaserSalons.ro sau instagram https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link  

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?