6 moduri de a vă asigura că arătați excelent pe Zoom zoom meeting YN3YPDA 1024x683

 

In timpul pandemiei, utilizarea Zoom-ului a explodat. Multe activități zilnice fizice, interzise offline, s-au mutat pe Zoom, și nu doar la locul de muncă și la școală. Avem cursuri de gimnastică Zoom, concerte Zoom, petreceri  Zoom si lista continuă.

Pentru generația Snapchat și Tik Tok, a fi vizibil pe cameră nu a fost mare lucru. Fiind crescută literalmente cu telefonul, această generație își pregătise deja partea cea mai bună și stia in care unghi arata cel mai bine. Cu toate acestea, pentru majoritatea dintre noi, acest lucru nu a fost la fel.
Potrivit unei publicații online populare, una dintre cele mai căutate fraze în timpul izolarii  a fost „cum scap de bărbia dublă pe Zoom!”

În acest blog împărtășim primele 6 moduri de a arăta cât mai bine pe Zoom (sau orice altă platformă online), indiferent dacă o utilizați în scopuri comerciale sau sociale.

1. Lumina naturală: Lumina naturală este cea mai bună, deci asigurați-vă că aveti o fereastră in fata dvs. Acest lucru vă oferă multă lumină naturală și vă ajuta să aveti cu adevărat o fata clara pe cameră. Dacă fereastra este in spatele dvs, lumina soarelui vă poate face să aveti un ten inchis.

2. Ce trebuie să faceți dacă nu aveți lumină naturală: dacă casa dvs. nu are multă lumină naturală, nu este o problemă, pur și simplu montați lămpi de birou în spatele laptopului sau tabletei. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți luminos pe cameră. Poziționați lămpile la ceasul 10 și la ceasul 2, înclinate spre fața dvs. Folosirea lămpilor mai mici funcționează cel mai bine în acest sens.

3. Configurarea camerei. Aliniați laptopul, tableta sau camera telefonului, astfel încât să fie în linie aproximativă cu ochii. Dacă camera este prea mică,  va capta umbre, făcându-vă să arătați mai în vârstă decât sunteți! Folositi cărți pentru a vă ridica camera web sau laptopul, astfel încât camera să fie la nivelul potrivit. Dacă camera dvs. este prea mică, s-ar putea să para ca aveți o bărbie dublă.

4. Alegeți-vă cu atenție fundalul. Încercați să vă păstrați fundalul cât mai simplu posibil. Rafturile pline de cărți, fotografiile de familie sunt o distragere inutilă. Găsițiun spațiu  liniștit pe care îl puteți utiliza pentru apelurile dvs. Zoom.

5. Așezați-vă cel puțin la o distanță de un braț în spatele camerei. Multe camere au un obiectiv cu unghi larg. În schimb, deplasați-vă înapoi de la cameră, astfel încât întreaga față să fie capturată pe ecran. În mod ideal, mențineți-va central în fața camerei. Ochii trebuie să rămână în treimea superioară a ecranului, cu un mic spațiu deschis deasupra capului. Axilele dvs. ar trebui să fie în partea de jos a ecranului.

6. Ce să NU porti. Când vă gândiți la ținuta dvs., culorile îndrăznețe, cum ar fi albastru, roșu, verde sau violet, sunt cele mai bune. Evitați hainele de culoare închisă, în special negru sau gri închis. De asemenea, evitați țesăturile cu modele puternice, deoarece acestea nu apar bine pe cameră. Evitați cu orice preț amprentele de leopard sau dungile de zebră.

Dacă nu aveți timp să abordați toate punctele menționate mai sus, Zoom are câteva funcții inteligente, care vă pot ajuta. Mergeți la meniul de setări, unde puteți alege dintr-o selecție de fundaluri și un filtru pentru a uniformiza tenul – perfect dacă nu ați avut timp să vă ordonați sau să vă machiați!

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?