Schimbări de îngrijire a pielii de la vară la toamnă moisturizing skin 2021 04 03 14 19 46 utc 1024x683

S-a terminat vara și acum ne bucurăm de tot ce are de oferit toamna. Din păcate, odată cu schimbarea anotimpurilor, pielea și îngrijirea de care are nevoie se schimbă.

Fie că este vorba de repararea pielii uscate sau de combaterea pigmentării de vară, avem câteva sfaturi pentru a vă restabili pielea și a o menține hidratată pentru lunile următoare.

 

Protejati

Razele omniprezente ale soarelui sunt la fel de dăunătoare în timpul iernii, ca și în timpul verii. Protejați-vă pielea  purtând o protecție solară SPF 50+ cu spectru larg când sunteți afară.

Chiar dacă lucrați toată ziua în interior, aveți nevoie de protecție solară suplimentară pentru a bloca razele UVA și UVB care induc cu ușurință hiperpigmentarea și petele de vârstă.

Înlocuiți

Așa cum nu ați purta o cămașă și sandale afară pe vreme rece, nu doriți să utilizați produsele ușoare de îngrijire a pielii de vară pe măsură ce temperatura scade. Încercați să treceți produsele la o formulă mult mai hidratantă și bogată, care oferă îngrijire zilnică hrănitoare pe față, mâini și gât.

Un strat zilnic de cremă hidratantă vă poate duce pielea de la aspectul plictisitor la aspectul neted și suplu. Vă recomandăm Hidratant pentru piele uscată Balense. Este încărcat cu acid hialuronic pentru păstrarea umezelii și condiționarea epidermică pentru a ajuta la schimbarea aspectului pielii uscate, strânse și mâncărime în piele netedă, suplă și matasoasă.

 

Accelerați reînnoirea pielii

În lunile mai reci, procesul nostru normal de eliminare a pielii tinde să încetinească, ceea ce înseamnă că pielea noastră poate deveni mai uscată, mai aspră și poate avea un aspect plictisitor. Dacă nu vă exfoliați în mod regulat, puteți acumula pielea uscată, care poate duce la înfundarea porilor.

 

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?