Laserele sunt utile pentru îndepărtarea părului nedorit de pe față, picior, bărbie, spate, braț, subrat, linia bikinilor și alte zone.

Beneficiile epilarii cu laser includ:

Precizie. Laserele pot viza selectiv firele de păr întunecate, aspru, lăsând pielea din jur nedeteriorată.

Viteză. Fiecare puls al laserului durează o fracțiune de secundă și poate trata mai multe fire de păr în același timp. Laserul poate trata o zonă de aproximativ dimensiunea unui sfert la fiecare secundă. Zonele mici, cum ar fi buza superioară, pot fi tratate în mai puțin de un minut, iar zonele mari, cum ar fi spatele sau picioarele, pot dura până la o oră.

Previzibilitate. Majoritatea pacienților au căderea permanentă a părului după o medie de trei până la șapte ședințe.

Cum să vă pregătiți pentru îndepărtarea părului cu laser

Epilarea cu laser este mai mult decât „zaparea” părului nedorit. Este o procedură medicală care necesită pregătire pentru a efectua și prezintă potențiale riscuri. Înainte de a obține epilarea cu laser, ar trebui să verificați cu atenție acreditările medicului sau tehnicianului care efectuează procedura.

Dacă intenționați să urmați epilarea cu laser, ar trebui să limitați smulgerea, epilarea cu ceară și electroliza timp de 2 săptămâni înainte de tratament. Asta pentru că laserul vizează rădăcinile firelor de păr, care sunt îndepărtate temporar prin epilare sau smulgere.

De asemenea, ar trebui să evitați expunerea la soare timp de 2 săptămâni înainte și după tratament. Expunerea la soare face ca epilarea cu laser să fie mai puțin eficientă și face mai probabile complicații după tratament.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?