buzelor Buzelor crapate le lipseste asta! afro girl touching face looking in mirror in bathr NH4TMB7 1024x576

Denumită și linii de ruj sau linii de fumător, formarea ridurilor buzelor este o parte naturală a procesului de îmbătrânire. Aceste linii mici și fine rulează cel mai frecvent vertical din partea superioară a buzei (fisuri verticale), dar pot apărea și în jurul tuturor părților gurii.

Ele pot fi formate dintr-o varietate de factori, inclusiv fumatul, daunele provocate de soare și mișcările musculare repetate în timp.

Din păcate, ridurile buzelor ne pot face să arătăm mai în vârstă decât suntem cu adevărat. Din fericire, avem 4 moduri practice de a ajuta la prevenirea sau reducerea liniilor buzelor.

  1. Purtați o protecție solară zilnică
    Am mai spus-o și o vom spune din nou, protecția solară este produsul dvs. esențial numărul unu pentru combaterea semnelor îmbătrânirii! În timp ce aplicăm adesea protecție solară pe față, atât de mulți dintre noi uităm să trecem peste buze. Așadar, data viitoare când vă aplicați protecția solară, asigurați-vă că vă acoperiți cu generozitate suprafata buzelor și nu uitați să aplicați din nou la fiecare două ore când sunteți în lumina directă a soarelui. Exista chiar si strugurel de buze cu SPF ce va poate face viata mult mai usoara in acest sens!

2. Dormiti pe spate
Da, ridurile de somn sunt un lucru real. În timp ce somnul tău de frumusețe este important în atât de multe moduri, se pare că și modul în care îl faci contează. Dormitul pe o parte, astfel încât fața să intre în contact cu o pernă de bumbac, poate duce la formarea unor linii de somn adânci, inclusiv în zona din jurul buzelor. Dormitul pe spate este remediul perfect, dar dacă nu dormiți pe spate? Încercați să exersați sau să vă modernizați fața de pernă din bumbac la mătase, astfel încât fața dvs. să nu „scârțâie” pe țesătură.

3. Exfoliați-vă buzele
Să fim sinceri, dacă nu îți exfoliezi buzele, pierzi! Nu numai că exfolierea regulată cu un exfoliant delicat ajută la îndepărtarea pielii uscate, la neutralizarea decolorării și la netezirea buzelor, ci ajută la producerea de noi celule ale pielii de suprafață. Acest efect de regenerare va oferi mușchilor tăi un aspect mai tineresc.

4. Hidratează după curățare
Acum că te-ai curățat, este timpul să te hidratezi. O cremă hidratantă asupra buzelor sau un ser bogat în ingrediente active anti-îmbătrânire, cum ar fi vitamina C pentru strălucire și extract de ceai verde pentru antioxidanți puternici vor face minuni. Aplicarea regulată va ajuta la creșterea celulelor pentru a reduce liniile fine și pentru a întări pielea.

 

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?