ce este purjarea? Ce este purjarea? beautiful blonde hair woman with pink lipstick and NC9ERWT 683x1024

Ce este purjarea?

Purjarea este atunci când pielea dvs. se adaptează la o nouă rutină de îngrijire a pielii, tratamente și produse. Este o aglomerare bruscă de cosuri care apare în timp ce lăsați noul dvs. regim să se apuce de treabă – purjarea înseamnă că ceea ce facem funcționează și trebuie să ne ținem strâns și să continuăm. Știm că sună mai ușor decât s-ar putea crede în acest moment.

Termenul „purificare a pielii” se referă la reacția ingredientelor active de îngrijire a pielii. Pe măsură ce rotația celulelor pielii se accelerează, pielea începe să elimine celulele moarte și straturile, mai repede decât în ​​mod normal, pentru a expune celulele proaspete ale pielii de desubt – pentru a dezvălui o piele sănătoasă și mai curata. Deoarece acest strat de suprafață este indepartat mai repede, pielea noastră accelerează recuperarea și împinge toate semnele la suprafață.

Fiecare persoană este diferită, este posibil să obțineți un amestec de puncte albe, puncte negre, papule, pustule, chisturi și chiar acele minuscule „pre-cosuri” care nu sunt chiar vizibile pentru ochi, numite microcomitate.

Cum se întâmplă purjarea?

Dacă un produs accelerează rotația celulelor pielii, atunci întregul ciclu este accelerat – microcomitele se pot transforma mai repede în puncte albe, puncte negre, cosuri sau chisturi. Acesta este momentul în care se simte că totul a izbucnit dintr-o dată – un val de pete.

Aceste microdomedii au început ca celule moarte / plictisitoare ale pielii care nu prea au ieșit la suprafață pentru a fi îndepărtate corect.

Deci, pe măsură ce noua îngrijire a pielii începe să funcționeze, ar trebui să se formeze mai puține microcomitate, iar după ceea ce se simte ca un stadiu inițial de vulcan supărat, pielea dvs. ar trebui să devină mai clară decât atunci când ați început noul regim.

Un lucru bun despre cosurile pe care le primești în timpul unei „purjări” – acestea ar trebui să apară și să dispară mai repede decât un cos „normal”.

Cat va dura?

În medie, un ciclu al pielii este de 5-6 săptămâni. La vârsta de 19-21 de ani, procesul poate dura 14-21 de zile comparativ cu un adult de vârstă mijlocie, unde se estimează că este de 28 de zile. Pe măsură ce îmbătrânim, acest ciclu al pielii încetinește până la aproximativ 45-60 de zile în anii 40 și 50. Poate încetini și mai mult până la aproximativ 60-90 de zile în anii 50 și 60.

Pielea tuturor este unică, deci intervalul de timp poate sa difere de la persoană la persoană. În general, cu un regim consistent de îngrijire a pielii, ar trebui să se încheie în termen de 4-6 săptămâni de la începutul utilizării noilor produse.

Gândiți-vă la curatarea pielii ca la un proces de detoxifiere. Îndepărtează și elimină bacteriile, murdăria și acneea de sub stratul superior al pielii, astfel încât pielea să se poată vindeca și regenera pentru a forma o piele mai sănătoasă și strălucitoare

Dar vestea bună este că această perioadă de purjare este temporară – deci păstrați-vă calmul … și continuați cu regimul de îngrijire a pielii!

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?