Decizia luata poate si va fi confirmata de cosmeticiana care realizeaza procedura sunt cel mai in masura sa te indrume spre o tehnologie anume, in functie de tipul si conditia pielii si a folicului de par. VINO in salonul nostru si impreuna vom stabili si de cate sedinte va fi nevoie pentru eliminarea completa a parului nedorit.

Totusi, e important de stiut ca niciun sistem nu se potriveste tuturor clientilor. Caracteristicile firului de par se pot schimba pe durata tratamentului de la gros la fin, ceea ce poate conduce la schimbarea echipamentului si parametrilor cu care se lucreaza. Persoanele cu un contrast mai mare intre culoarea pielii si a parului vor avea mai mult succes folosind laserul. De asemenea, firul de par mai gros da rezultate mult mai bune in cazul laserului, la fel cum se intampla si in cazul gambelor si zonelor bikini si axila. De regula, toate zonele care sunt mai dense in par raspund mai bine la epilarea laser decat IPL.

Te intrebi daca procedurile dor? Ei bine, exista parametrii de lucru diferiti pentru fiecare fototip, pentru ca epilarea definitiva sa dea rezultate si sa nu implice durere sau disconfort. Este posibil sa apara roseata imediat dupa tratament, dar aceasta dispare rapid.

Nu ignora sfaturile medicului sau tehnicianului cand vine vorba de restrictiile pe care le ai dupa procedura. Pielea este unul dintre cele mai importante organe, fiind contactul nostru cu lumea exterioara, iar in cele mai multe cazuri ignorarea acestor sfaturi duce la reactii adverse (unele dureroase, altele mai putin dureroase).

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?