Trăim într-o lume în care a avea pielea impecabilă este totul. Dovadă este selfie-urile cu filtru și imaginile pe care le încărcăm în conturile noastre de socializare. Cu toate acestea, după cum se dovedește, a avea o piele impecabilă nu este suficient – trebuie să ai o piele sănătoasă care să înceapă din interior. A avea o piele sănătoasă radiaza din interior spre exterior. In continuare vom povesti putin despre ingrijirea pielii, colagenul si elastina din piele si cum le putem intretine in mod corect:

Îngrijirea corecta a pielii

Pielea ta este cel mai mare organ din corpul tău. Vă protejează organele interne împotriva elementelor nocive, cum ar fi poluanții, bacteriile, murdăria și condițiile meteorologice extreme. Pielea ta face acest lucru  pentru a-și păstra fermitatea și elasticitatea în același timp. Indiferent dacă îți place sau nu, pielea ta va arăta în cele din urmă cat de afectata e zilnic, mai ales dacă nu ai grijă de ea așa cum ar trebui.

Trebuie să știți că și pielea dvs. trebuie protejată și trebuie să nu le ignorați, cum ar fi să beți multă apă zilnic, să vă demachiați în fiecare noapte, să mâncați o dietă sănătoasă și să vă țineți departe de lumina directă a soarelui. În general, pielea dvs. are proteine ​​care ajută la a arăta sănătoasă. Aceste proteine ​​se numesc colagenul si elastina pielii..

Ce sunt colagenul și elastina?

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul dumneavoastră. Îți susține corpul și țesuturile corpului și principalul motiv pentru care ești capabil să stai în picioare, să te apleci și să te întinzi fără să simți durere. Acesta reprezintă aproape 80% din proteinele corpului și este motivul pentru care se află pielea tânără, strălucitoare și părul strălucitor. Când sunteți tânăr, corpul dumneavoastră produce mai mult decât suficient colagen și începe să scadă producția sa la mijlocul anilor ’20. Vârsta dvs. și alte motive, cum ar fi dezechilibrul hormonal și dieta slabă, pot provoca o scădere a producției de colagen. Când se întâmplă, pielea ta va începe să se lase și ridurile vor apărea.

Elastina, pe de altă parte, vă menține pielea intinsă. La fel ca și colagenul, corpul dvs. produce suficient din aceasta, dar va începe să încetinească din cauza îmbătrânirii și a expunerii prea mari la lumina soarelui dăunătoare. Elastina vă face pielea flexibilă și fermă, permițându-i să arate mai tânără. Vă puteți imagina cum va arăta pielea dvs. atunci când există o cantitate insuficientă de elastină și colagen.

Colagenul si elastina sunt două dintre cele mai căutate substanțe în îngrijirea pielii. Ei sunt cei responsabili pentru păstrarea pielii tale tinere și ferme. Și din moment ce producția de colagen și elastină încetinește odată cu îmbătrânirea, mulți experți în îngrijirea pielii caută modalități de a suplimenta cantitatea acestor proteine ​​necesare pentru a menține aspectul tanar și strălucitor al pielii noastre. Dacă începeți să observați semnele timpurii ale îmbătrânirii, de ce să nu includeți produse bogate în colagen și elastină în regimul de îngrijire a pielii? Puneți importanță atât colagenului, cât și elastinei și veți obține cu siguranță o piele cu care vă puteți mândri. Retineti: Colagenul si elastina sunt cele mai importante!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?