Coleen a fost fotografiată la o clinica de infrumusetare pozând cu un afiș care promovează noul tratament de indepartare a părului cu laserul Alma Soprano Ice
Mama celor trei a postat pe Twitter că este încântată de procedură
Șase sesiuni costă aparent mult, dar promite reducerea părului pe termen lung
Kim Kardashian și Victoria Beckham sunt deja fanele tratamentului

Coleen, mama a trei copii, în vârstă de 30 de ani, despre care se spune că incaseaza în jur de 15 milioane de lire sterline, s-a delectat cu tratamentul de îndepărtare a părului cu ajutorul laserului Soprano Ice, care oferă „ reducerea părului pe termen lung” și are o bază de admiratori celebri care le include si pe Victoria Beckham și Kim Kardashian.

Coleen a postat pe Twitter că este „entuziasmată” de începerea procedurii, care, chiar și la 1.000 de lire sterline pentru doar șase sesiuni, nu-i va deranja prea mult soldul bancar.

Nu s a putut abține si a postat o imagine lângă un afiș care arata beneficiile tratamentului de indepartare a părului, oferind în același timp oamenilor simpli șansa de a se înscrie la „tratamentul celebrității” printr-un „plan de plată”.

coleen Coleen: Kim Kardashian la Epilarea Definitiva SopranoICE 3AD1A7F400000578 3977864 Hair today gone tomorrow Coleen Rooney pictured this weekend pos m 5 1480339049748

Purtând blugi skinny albastri și un pulover bleumarin cu detalii pe umeri, vedeta pare fericită că promovează procedura care a fost apreciată drept revoluționară de către experții în frumusețe.

Clinica a trimis apoi un tweet stelei, spunând: „Emoționată pentru această frumusețe @coleen_rooney, călătoria ei către o viață # fără păr, # fără griji”.. Coleen a trimis imediat un tweet înapoi, scriind: „Mulțumesc mult! Abia aștept.

Îndepărtarea parului cu ajutorul laserului este foarte populara în rândul vedetelor, inclusiv Kim Kardashian. Acestea par fericite să vina la programari, frecvent, dacă asta înseamnă că pielea lor va fi curata si neteda. Victoria Beckham este considerată, de asemenea, un fan al procedurii de indepaartare a părului cu laserul Alma Soprano Ice.

Nu mai dureros decât un masaj cu pietre fierbinți: modul în care se menține pielea rece este secretul din spatele îndepărtării cu laser “cu gheață”
Salonul din Liverpool, care oferă tratamentul „revoluționar” pentru îndepărtarea părului cu laser, pe care îl încearcă Coleen, spune că toti clienții au numit procedura „incredibilă”, deoarece, spre deosebire de îndepărtarea convențională a părului cu laser, este fără durere!!!

Compania din spatele produsului Soprano Ice dezvaluie motivul pentru care laserul nu ii doare pe cei care isi îndepărtează părul definitiv: menținerea pielii la o temperatura rece, in jurul foliculilor de păr care sunt indepartati cu căldură.

coleen Coleen: Kim Kardashian la Epilarea Definitiva SopranoICE 040E7C84000003E8 3977864 A listers love it Laser hair removal is huge with celebrities in a 3 1480339002892

Tratamentul este perfect pentru femeile cu pielea măslinie, iar Kim Kardashian și Victoria Beckham sunt amândoua fanele procedurii.

Îndepărtarea tradițională a părului cu laser este dureroasă, deoarece folosește o cantitate intensă de căldură pentru a arde foliculii, pe care clienții o simt din plin.

Pe site-ul său web, Soprano spune: „Tehnologia sistemului încălzește ușor zona vizată. Impulsurile de energie SHR încălzesc treptat foliculii din stratul sub dermic al pielii. Un mecanism suplimentar de răcire asigură în continuare suprafața pielii care rămâne rece și confortabilă pe tot parcursul tratamentului. “

Se adaugă: „Majoritatea tehnologiilor convenționale de îndepărtare a părului cu laser utilizează cantități masive de căldură pentru a distruge foliculii de păr și pentru a asigura o reducere permanentă.”

Este bine stiut faptul că vedeta Kim Kardashian este un mare fan al procedurii; ea a dezvăluit pe site-ul ei la începutul acestui an: „Mi-am lăsat firele de păr în urmă cu foarte mult timp, pentru că fruntea mea avea aceste fire mici “de bebeluși” din cauza carora ma simteam rau mereu”.

LaserSalons foloseste cu mandrie acest Laser Alma SopranoICE, In Piata Romana, pe str. George Enescu, nr 25.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?