cum Cum iti ingrijesti zilnic frumusetea woman cosmetic closeup beauty portrait studio shot PWXUB45 1024x810

Cum iti ingrijesti pielea pentru un strop de tinerete in plus

  1. Maini ingrijite in mod corect

Mâinile au nevoie, în primul rând, de cât mai multă hidratare, în special în perioada rece, când pielea se crapă cel mai ușor. Folosește o cremă hidratantă de cel puțin trei ori pe zi, după ce te-ai spălat pe mâini înainte. Poți opta chiar și pentru unt de corp, ulei de cocos sau de măsline. Pe timpul verii poți să folosești o cremă mai ușoară.

Cum iti ingrijesti mainile sa ai mâini catifelate, poți să aplici seara câteva picături de loțiune cu glicerină, de cel puțin două ori pe săptămână

2. Cum scapi de cearcănele inestetice

Ca să scapi de cearcăne în mod natural, secretul e chiar la tine în bucătărie. Acoperă ochii cu felii de castravete, cartofi sau pliculețe de ceai verde, mușețel sau mentă, fierte și răcite înainte, și lasă-le să acționeze timp de zece minute. Repetă acest tratament zilnic sau de câteva ori pe săptămână.

3. Cum faci albirea dintilor acasa

Dacă vrei să încerci un tratament natural acasă, periază dinții cu bicarbonat de sodiu de două ori pe săptămână. Ca să menții cât mai mult timp efectele unui tratament de albire, folosește o periuță electrică, de preferat una cu cap special de periere, care elimină petele de suprafață.

4. Cum sa scapi de celulita

Masează zonele afectate de celulită cu o perie specială. Acest masaj stimulează circulația sangvină și drenajul limfatic și trebuie făcut pe pielea uscată, cu mișcări circulare.

Pe lângă masaj, poți încerca și scrubul cu zaț de cafea. Amestecă zațul de cafea cu ulei de cocos și masează zonele cu celulită. Repetă acest tratament de două sau de trei pe săptămână.

5. Nu aplica deodorant imediat cum ai iesit din dus

Este bine de stiut ca aplicarea deodorantului de orice tip se realizeaza dupa cca 15 minute dupa terminarea acestuia. Avand in vedere faptul ca porii sunt deschisi, pielea de poate irita cu usurinta.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?