sprancene SPANCENELE SUB FORMA NATURALA- NECESITATE ABSOLUTA cropped view of young woman styling eyebrow with e 72V6MWU scaled

Sprancenele bune îți pot “ridica” instantaneu fața, motiv pentru care este important să iti gasesti forma sprancenelor potrivita fetei tale.

Cu toate acestea, a descoperi forma potrivită a sprancenelor pentru dvs. poate fi o sarcină dificilă, așa că am vorbit cu Lauren Hogsden, expert în sprancene și machiaj, pentru a afla mai multe.

Aici, Lauren împărtășește sfaturile sale de top pentru a determina forma sprancenelor potrivită pentru dvs.
„O greșeală obișnuită pe care o fac oamenii atunci când își modelează sprancenele este aceea de a nu ști de unde ar trebui să înceapă, să se arcuiasca și să se termine sprâncenele”. Ea a adăugat: „Cartografierea sprancenelor vă va oferi liniile directoare perfecte pentru a înțelege unde aveți nevoie de creștere a sprâncenelor, unde părul în exces poate fi îndepărtat și unde trebuie să-l falsificați până când îl faceți cu produse pentru sprancene.”

Pasi simpli pentru a face acest lucru: 
1. Așezați creionul pe partea laterală a nasului și țineți-l într-un unghi spre colțul interior al ochiului. Creionul nu trebuie să fie peste zona ochilor. În cazul în care marginea creionului atinge linia sprancenelor – acesta este începutul sprâncenei și ar trebui să fie punctul tău de plecare.
2. Apoi țineți creionul pe partea laterală a nasului, drept în sus, peste ochi și în punctul în care lovește osul frunții este arcul tău.
3. În cele din urmă, așezați creionul pe marginea nasului și aliniați-l cu colțul exterior al ochiului pentru a găsi capătul sprancenei.

sprancene SPANCENELE SUB FORMA NATURALA- NECESITATE ABSOLUTA woman face and eyebrow scheme trimming royalty free illustration 1585749753 300x170
Pe lângă utilizarea acestui truc la îndemână pentru a vă cartografia sprâncenele, ar trebui să luați în considerare și forma feței dvs. atunci când vine vorba de a determina forma sprancenelor potrivită pentru dvs.

Cum să găsiți forma potrivită pentru sprancenele dvs.

Regula de aur este să alegeți o formă a sprancenelor opusă formei feței. De exemplu, dacă aveți o față lungă, ar trebui să alegeți o arcadă joasă și sprancenele drepte și alungite pentru a adăuga lățimea feței.

#Rotundă
Dacă aveți o față rotundă în care lungimea și lățimea feței dvs. sunt aproximativ aceleași, ar trebui să alegeți un arc înalt pentru a vă ajuta să deschideți fața.
„O arcadă înaltă pentru sprâncene poate ajuta într-adevăr să adauge structura și lungimea unei fețe rotunde, ceea ce ajută în cele din urmă la restrângerea formei feței”.

#Lunga
Dacă lungimea feței dvs. este aproape dublă față de lățime, ar trebui să alegeți o arcadă joasă, sprancene drepte și alungite pentru a rupe forma lungă a feței și a adăuga lățime, potrivit lui Lauren.

#Pătrata
Cei cu fața pătrată vor avea o linie maxilară mai unghiulară, cu înălțimea și lățimea feței aproximativ la fel.

“Pentru a înmuia linia maxilarului pe o formă pătrată a feței, ridicați sprâncenele cu arcade moi și dați sprâncenelor și finisaj general nedefinit – evitați sprancenele ascuțite și unghiulare“, a spus Lauren.

#Dreptunghi
Similar cu o formă lungă a feței, lungimea fețelor dreptunghiulare este aproape dublă din lățime, dar cu o maxilară mai definită.

“Deoarece o față dreptunghiulară poate fi lungă, dar cu o linie maxilară puternică, optați pentru forme de sprancene mai complete, nestructurate, pentru a reduce dimensiunea frunții. Arcurile moi și ușor mai curbate vor ajuta la înmuierea liniei maxilarului”, ne-a spus Lauren.

#Triunghi
Dacă aveți o linie maxilară mai mare decât fruntea, puteți înmuia caracteristicile adăugând volum și plinătate sprancenelor.

“Păstrați arcurile joase și curbate și nu reduceți coada sprâncenelor înclinând în jos”, a spus Lauren.

#Inima
Fețele în formă de inimă sunt mai late la frunte decât la maxilar și au bărbia ascuțită, astfel încât sprancenele ușor mai groase pot ajuta la echilibrarea caracteristicilor.

„Pentru a ajuta la echilibrarea bărbiei, o arcadă moale, rotunjită și sprâncenele mai drepte sunt ideale”, a dezvăluit Lauren.

#Diamant
Dacă aveți o frunte mică, bărbie ascuțită și pomeți largi, ar trebui să păstrați arcurile sprancenelor rotunjite pentru a înmuia structura feței de diamant.

“Stai departe de un finisaj prea definit pe sprâncene, deoarece acest lucru poate părea dur pe forma feței”, a spus Lauren.

#Ovala
Formele feței ovale sunt foarte simetrice, așa că rămâneți cu o arcadă ușoară și asigurați-vă că sprancenele încep și se termină la același nivel.

“Formele ovale ale feței sunt foarte echilibrate, deci nu este nevoie să vă jucați cu forma sprancenelor pentru a manipula forma feței. Rămâneți la sprancenele naturale, moi, unghiulare“, a sugerat Lauren.

sprancene SPANCENELE SUB FORMA NATURALA- NECESITATE ABSOLUTA female eyebrow shapes in accordance with the royalty free illustration 1585069545

Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta în drumul către sprancenele perfecte

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?