sprancene Cum să determinați cea mai bună formă de sprâncene….. cropped view of young woman styling eyebrow with e 72V6MWU scaled

Sprâncenele bune îți pot “ridica” instantaneu fața, motiv pentru care este important să iti gasesti forma sprancenelor potrivita fetei tale.

Cu toate acestea, a descoperi forma potrivită a sprâncenelor pentru dvs. poate fi o sarcină dificilă, așa că am vorbit cu Lauren Hogsden, expert în sprâncene și machiaj, pentru a afla mai multe.

Aici, Lauren împărtășește sfaturile sale de top pentru a determina forma sprâncenelor potrivită pentru dvs.
„O greșeală obișnuită pe care o fac oamenii atunci când își modelează sprâncenele este aceea de a nu ști de unde ar trebui să înceapă, să se arcuiasca și să se termine sprâncenele”. Ea a adăugat: „Cartografierea sprâncenelor vă va oferi liniile directoare perfecte pentru a înțelege unde aveți nevoie de creștere a sprâncenelor, unde părul în exces poate fi îndepărtat și unde trebuie să-l falsificați până când îl faceți cu produse pentru sprâncene.”

Pasi simpli pentru a face acest lucru: 
1. Așezați creionul pe partea laterală a nasului și țineți-l într-un unghi spre colțul interior al ochiului. Creionul nu trebuie să fie peste zona ochilor. În cazul în care marginea creionului atinge linia sprâncenelor – acesta este începutul sprâncenei și ar trebui să fie punctul tău de plecare.
2. Apoi țineți creionul pe partea laterală a nasului, drept în sus, peste ochi și în punctul în care lovește osul frunții este arcul tău.
3. În cele din urmă, așezați creionul pe marginea nasului și aliniați-l cu colțul exterior al ochiului pentru a găsi capătul sprâncenei.

sprancene Cum să determinați cea mai bună formă de sprâncene….. woman face and eyebrow scheme trimming royalty free illustration 1585749753 300x170
Pe lângă utilizarea acestui truc la îndemână pentru a vă cartografia sprâncenele, ar trebui să luați în considerare și forma feței dvs. atunci când vine vorba de a determina forma sprâncenelor potrivită pentru dvs.

Cum să găsiți forma potrivită pentru sprâncenele dvs.

Regula de aur este să alegeți o formă a sprâncenelor opusă formei feței. De exemplu, dacă aveți o față lungă, ar trebui să alegeți o arcadă joasă și sprâncenele drepte și alungite pentru a adăuga lățimea feței.

#Rotundă
Dacă aveți o față rotundă în care lungimea și lățimea feței dvs. sunt aproximativ aceleași, ar trebui să alegeți un arc înalt pentru a vă ajuta să deschideți fața.
„O arcadă înaltă pentru sprâncene poate ajuta într-adevăr să adauge structura și lungimea unei fețe rotunde, ceea ce ajută în cele din urmă la restrângerea formei feței”.

#Lunga
Dacă lungimea feței dvs. este aproape dublă față de lățime, ar trebui să alegeți o arcadă joasă, sprâncene drepte și alungite pentru a rupe forma lungă a feței și a adăuga lățime, potrivit lui Lauren.

#Pătrata
Cei cu fața pătrată vor avea o linie maxilară mai unghiulară, cu înălțimea și lățimea feței aproximativ la fel.

“Pentru a înmuia linia maxilarului pe o formă pătrată a feței, ridicați sprâncenele cu arcade moi și dați sprâncenelor și finisaj general nedefinit – evitați sprâncenele ascuțite și unghiulare“, a spus Lauren.

#Dreptunghi
Similar cu o formă lungă a feței, lungimea fețelor dreptunghiulare este aproape dublă din lățime, dar cu o maxilară mai definită.

“Deoarece o față dreptunghiulară poate fi lungă, dar cu o linie maxilară puternică, optați pentru forme de sprancene mai complete, nestructurate, pentru a reduce dimensiunea frunții. Arcurile moi și ușor mai curbate vor ajuta la înmuierea liniei maxilarului”, ne-a spus Lauren.

#Triunghi
Dacă aveți o linie maxilară mai mare decât fruntea, puteți înmuia caracteristicile adăugând volum și plinătate sprâncenelor.

“Păstrați arcurile joase și curbate și nu reduceți coada sprâncenelor înclinând în jos”, a spus Lauren.

#Inima
Fețele în formă de inimă sunt mai late la frunte decât la maxilar și au bărbia ascuțită, astfel încât sprâncenele ușor mai groase pot ajuta la echilibrarea caracteristicilor.

„Pentru a ajuta la echilibrarea bărbiei, o arcadă moale, rotunjită și sprâncenele mai drepte sunt ideale”, a dezvăluit Lauren.

#Diamant
Dacă aveți o frunte mică, bărbie ascuțită și pomeți largi, ar trebui să păstrați arcurile sprâncenelor rotunjite pentru a înmuia structura feței de diamant.

“Stai departe de un finisaj prea definit pe sprâncene, deoarece acest lucru poate părea dur pe forma feței”, a spus Lauren.

#Ovala
Formele feței ovale sunt foarte simetrice, așa că rămâneți cu o arcadă ușoară și asigurați-vă că sprâncenele încep și se termină la același nivel.

“Formele ovale ale feței sunt foarte echilibrate, deci nu este nevoie să vă jucați cu forma sprâncenelor pentru a manipula forma feței. Rămâneți la sprâncenele naturale, moi, unghiulare“, a sugerat Lauren.

sprancene Cum să determinați cea mai bună formă de sprâncene….. female eyebrow shapes in accordance with the royalty free illustration 1585069545

Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta în drumul către sprâncenele perfecte

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii: lasersalons.ro

©2021 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?