ÎNGRIJIREA DE DINAINTEA EPILARII CU CEARA

Indiferent dacă vă epilați cu ceara picioarele sau brațele acasă sau dacă faceti o programare pentru epilare profesională zona bikini la  LaserSalons, îngrijirea înainte de epilare este relativ aceeași și simplă. Iată o detaliere rapidă a ceea ce spun profesioniștii pentru cum ar trebui să vă pregătiți

1. Asigurați-vă că părul este suficient de lung.

Înainte de epilarea cu ceara, lungimea părului ar trebui să fie de cel puțin 2 cm Mai puțin și ceara nu va avea suficient păr pentru a se prinde în timpul procesului de îndepărtare.

2. Reduceți durerea prin planificarea din timp.

Evitați să vă programați  epilarea cu ceara în jurul perioadei menstruației, când pielea poate fi mai sensibilă. De asemenea,  evitați alcoolul înainte de programare – vă va face sângele mai subțire și mai sensibil la durere și  luați un analgezic cu jumătate de oră înainte pentru a ameliora orice disconfort.

3. Asigurați-vă că sunteți curata.

Da, este o bunăvoință față de dispozitivul tău de ceara că ajungi proaspăt dusta, va ajuta ca ceara  să se prinda mai bine. Uleiurile naturale, transpirația sau loțiunile de corp pot face ca ceara  să adere.

ÎN TIMPUL PROGRAMĂRII LA EPILARE

Pe lângă faptul că îți reamintești că nimeni nu îți judeca aspectul, cel mai important sfat pe care profesioniștii cu ceara pentru bikini pe care doresc să-l reitereze este că ar trebui să vii pregătit la programare. Mai jos sunt cele mai importante sfaturi:

1. Știi ce vrei.

Există, multe stiluri sau tipuri diferite de ceara pe care le puteți face în timpul procesului de îndepărtare a părului la LaserSalons. Puteți curăța doar părțile laterale ( linia bikini), puteți obține totul din zona pubiană și de la labii, dar o fâșie mică de păr sau un triunghi este lăsat în față (o ceară braziliană) sau puteți epilare tot părul îndepărtat de pe labii și din partea din față a zonei bikini. Dacă nu sunteți sigur cu ce doriți să începeți, nu vă fie teamă să întrebați tehnicianul dvs. Este incomod pentru ei dacă nu vă place rezultatul final.

2. Nu fi surprins dacă tehnicianul tău de ceara îți cere ajutor.

Dacă nu ați mai facut niciodată epilare cu ceara înainte, câteva lucruri despre acest proces v-ar putea părea surprinzătoare. Cel mai comun lucru este că tehnicianul vă poate cere să ajutați să vă țineți pielea în anumite locuri astfel încât să poată epilare până la ultimul centimetru de păr. Nu este chiar atât de inconfortabil pe cât ar putea suna. Și nu uitați, ajutorul merge în ambele sensuri. Nu ezitați să cereți un gel răcoritor pe care să-l puneți imediat după aceea pentru a calma inflamația, mai ales dacă aveți pielea sensibilă.

Odată ce ați trecut prin partea grea, totul este să aveți grijă și prudență suplimentară în următoarele 48 de ore.

1. Feriți-vă de soare.

În primele 48 de ore după epilare, pielea deja delicată și mai vulnerabilă. Așa că, deși s-ar putea să mori de nerăbdare să-ți pui bikini în clipa în care părăsești LaserSalons, reține că pielea sensibilă este mai susceptibilă la U.V.

2. Evitați înotul.

Acest sfat merge mână în mână cu cele de mai sus,  este valabil și pentru piscinele interioare – și în special pentru corpurile mari de apă (cum ar fi un ocean, un lac sau un râu) care ar putea conține bacterii. Dacă nu, ați putea avea un risc crescut de a face o infecție și nimeni nu își dorește asta.

3. Ai grijă să nu exfoliezi prea mult.

Epilarea cu ceara îndepărtează stratul superior de piele moartă, împreună cu părul, astfel încât orice fel de spălare suplimentară poate duce la deteriorarea pielii. Cu toate acestea, după primele câteva zile, este important să îndepărtați celulele moarte ale pielii cu un exfoliant ușor sau cu un ser exfoliant pentru a preveni firele de păr încarnate.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?