Îmi pot face epilare cu ceara pentru bikini dacă am menstruație?

Absolut! Ține cont de faptul că zona ta pubiană este adesea mai sensibilă în această perioadă, așa că s-ar putea să experimentezi mai mult disconfort decât de obicei. Pentru a finaliza cu succes serviciul, va trebui să purtați un tampon intern.

Îmi pot face epilare cu ceara dacă am arsuri solare?

Avem o politică împotriva efectuării serviciilor de epilare cu ceara pe pielea arsă de soare sau pe pielea iritată sau nesănătoasă. Crede-ne, nu ți-ar plăcea dacă am face-o! Dar odată ce pielea aceea superbă a ta s-a vindecat, poți suna pentru a rezerva o nouă rezervare de epilare.

Îmi pot face epilare cu ceara dacă iau medicamente?

Cel mai bine este întotdeauna să vă adresați medicului dumneavoastră dacă aveți întrebări despre serviciile de epilare cu ceara pentru bikini.
Pentru cremele prescrise precum retin-a, vă sfătuim să opriți utilizarea cu șapte zile înainte de rezervare și să nu reluați utilizarea până la șapte zile după ceară pentru bikini.
Nu vă vom face epilare cu ceara  dacă sunteți pe accutane sau ați fost în ultimele 6 luni. Este foarte periculos să te epilezi cu ceară în timpul tratamentului cu accutane și va fi nevoie de avizul medicului pentru a primi servicii. Acesta este motivul pentru care este atât de important să îi informăm pe asociații noștri de servicii pentru oaspeți despre medicamentele pe care le puteți lua, astfel încât să vă putem oferi o experiență de epilare sigură și confortabilă.

Este sigur să fac epilare cu ceara braziliană în timpul sarcinii?

În primul rând, felicitări! În al doilea rând, da, puteți face încă epilare cu ceara. Cu toate acestea, este posibil să aveți mai multă sensibilitate a pielii din cauza schimbărilor hormonale prin care trece corpul dumneavoastră. Specialiștii noștri în ceară vă vor face cât mai confortabil posibil în timpul serviciului. Pentru epilare cu ceara in ultimele două luni de sarcină, vă recomandăm să vă consultați mai întâi cu medicul dumneavoastră.

Există o limită de vârstă pentru a face programare la serviciul de epilare cu ceara?

Politica LaserSalons este de a solicita oaspeților sub 16 ani să aibă consimțământul părinților pentru serviciile de epilare cu ceara.

Cât de lung trebuie sa fie parul pentru o epilare cu ceara?

Veți obține cea mai bună epilare cu ceara dacă lăsați părul să crească la aproximativ 4-5 cm, astfel încât ceara să poată adera pe deplin.

Ce se întâmplă dacă am piercing-uri și tatuaje? Îmi va împiedica în vreun fel experiența?

Epilarea zonelor cu tatuaje nu va afecta arta sau pielea. De fapt, epilarea cu ceara poate ajuta la luminarea tatuajului prin îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafața acestuia.
Pentru piercing-uri, vă recomandăm să vă îndepărtați piercing-ul. Dacă nu îl puteți îndepărta, specialistul dumneavoastră în ceară va trebui să îl ocolească, ceea ce ar putea duce la lăsarea unor fire de păr prea aproape de atingere.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?