1. PENTRU CINE ESTE INDICAT TRATAMENTUL CU LASERUL ALEXANDRITE?

 

Epilare definitiva cu Laserul Alexandrite: Eliminarea parului in exces pentru femei cat si pentru, chiar si din zone mai sensibile precum: fata, axila, zona inghinala.

Afectiuni dermatologice: Foliculita, hirsutim. Foliculita se carcterizeaza prin mici papule rosiatice datorate inflamatiei la nivelul firului de par si se pot dezvolta oriunde pe corp. O data distrusa radacina, nu se mai poate dezvolta inflamatie la acest nivel. Hirsutismul este o afectiune endocrinologica si afecteaza femeile cauzand aparitia de par gros, inchis la culoare in zone precum: mustata, barbie, perciuni, areole. Pe langa tratamentul medicamentos specific, sedintele de Epilare Definitiva cu Laserul Alexandrite sunt extrem de utile.

Petele pigmentare: Lentigine solare sau pistrui. Lungimea de unda de 755 nm permite laserului sa indentifice melanina (pigmentul brun) de la nivelul petei si sa o elimine.

 

2. CATE SEDINTE SUNT NECESARE?

Sedintele de Epilare Definitiva cu Laserul Alexandrite produc numai distrugerea firelor de par ce sunt in faza activa, de crestere. Foliculii pilosi nu cresc toti niciodata in acelasi timp, ci conform unui proces ciclic in care fazele active alterneaza cu cele de repaus.

Prin urmare, sunt necesare mai multe sedinte pentru a distruge toate firele de par ce se aflau in stadiu de repaus pe parcursul tratamentelor precedente.

In afara de aceasta, numarul de sesiuni este influentat si de anumiti factori individuali cum ar fi varsta, sexul, statusul hormonal, zona tratata, culoarea pielii, grosimea si culoarea firelor de par. De obicei, sunt necesare intre 6 şi 10 şedinţe. Dupa prima sedinta se obtine o rarire a firelor de par din zona tratata de aproximativ 30%, ce este vizibila la 2 saptamani dupa tratament. Intrucat nu exista Epilare Definitiva cu Laserul Alexandrite, ci o reducere permanenta si progresiva a pilozitatii nedorite, sunt necesare tratamente de intretinere la intervale mai mari.

Intervalul optim pentru Epilare Definitiva cu Laserul Alexandrite  se stabileste de la caz la caz in funcţie de zona tratata şi de durata ciclului firelor de par din zona respectiva. Firele de par cresc intr-un ritm ce varieaza intre 4 saptamani (in zona fetei) si 6 luni (pe corp).

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?