De ce ne facem epilare cu ceară astăzi? Ei bine, ne-am gandit sa vă informăm despre beneficiile epilarii cu ceară, si credeți-ne, sunt multe. Depășesc simplul fapt că vei fi fin. (Nu că acesta nu este un bonus fabulos.)

Ce altceva?

Beneficii pentru epilarea cu ceară

1. După cum am spus anterior, veți avea pielea foarte fina!

2. Epilarea cu ceară este rapidă și eficientă. De exemplu, epilarea cu ceara noastră aici la LaserSalons durează 15 minute, maxim. Doamnelor, vă dedicați mai mult timp la duș pentru a vă rade uniform picioarele, nu-i așa?

3. Este convenabil. Puteți face epilare cu ceară acasă sau la un salon. Credem că aceasta din urmă este cea mai bună opțiune, desigur. Pentru că, este disponibilă epilarea cu ceară la domiciliu, dar de ce să faci asta când salonul este la fel de accesibil și mult, mult mai ușor (să nu mai vorbim mai rapid – vezi punctul de mai sus), mai precis și mai puțin dezordonat?

4. Mai puțin iritant: epilarea, gelurile și cremele pentru îndepărtarea părului provoacă de obicei mai multă iritare a pielii decât epilarea cu ceară. Adevărat, este posibil să aveți roșeață după ceară, dar de obicei dispare destul de repede.

5. Epilarea cu ceară produce rezultate mai bune decât rasul. Vrei să dispară părul nedorit, nu? Și nu doar o zi pentru a simți ințepături pe picioare  în următoarea zi. Rasul cu lama pur și simplu îndepărtează stratul de la  suprafață al părului, lăsând foliculul intact. Epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină. Deci, ce înseamnă asta exact…

6. …. că ești mai fin, mai mult timp. Cu cât te epilezi mai mult cu ceară, cu atât este mai greu ca părul să crească. Epilarea cu ceară atenuează foliculul de păr. Recreșterea părului este mult mai lentă după ceară.

7. Și cu cât continuați să vă epilați cu ceară, cu atât sunt mai mari șansele ca părul din recreștere să devină mai fin, mai moale și mai ușor (nu aspru). Acea senzație îngrozitoare de intepatura a picioarelor într-o zi după ras? A dispărut pentru totdeauna când îți începi rutina cu ceară.

8. Trebuie să sari peste ras. Rasul cu lama – nu este recomandat între întâlnirile cu ceară. Deci, chiar dacă ai chef, nu o face. Aruncă bigul.

9. Și vorbind despre aparate de ras (știm, știm, care au deja o reputație proastă): Epilarea cu ceară elimină grija pentru tăieturi sau arsuri de dupa ras.

10. Epilarea cu ceară reduce șansa de apariție a părului încarnat. Și, în sfârșit: atunci când ceara este aplicată și îndepărtată, stratul exterior de piele – și orice celule moarte – sunt îndepărtate împreună cu ceara. Pielea este exfoliată și textura îmbunătățită. Doar un bonus suplimentar. Și cine nu apreciază asta?

Acum că știți nenumăratele beneficii ale epilării cu ceară, programati-va imediat ! PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?