Epilarea cu ceara

A-ti rade picioarele. Este plictisitor.  Acele câteva minute în plus la duș ar putea fi mult mai bine petrecute pe alte parti ale rutinei tale de frumusețe, nu? În plus, este aproape inevitabil să îți indepartezi părul în locurile greu de ras, cum ar fi genunchii.

Da, detestăm rasul. Acesta este motivul pentru care am apelat la Epilarea cu ceara a picioarelor de mult și nu ne-am uitat înapoi. Noi spunem: aruncă bigul, fa-ti o programare pentru epilarea cu ceara pe picioare.

 

Noțiuni de bază pentru epilarea cu ceara a picioarelor

Ceara pentru picioare lung sau ceară pe jumătate de picior? Tu decizi. Majoritatea saloanelor de ceară oferă ambele. Epilarea cu ceara pentru picioare  cuprinde de obicei îndepărtarea părului de la vârful coapselor până la baza gleznelor (în față și în spate). Epilarea cu ceara jumătate de picior elimină de obicei părul fie chiar deasupra genunchilor până la glezne, fie de la coapse până deasupra genunchilor (în față și în spate).

La ce să vă așteptați de la Epilarea cu ceara pentru picioare
Când subiectul implică Epilarea cu ceara se pare că prima întrebare inevitabilă este întotdeauna: doare?

Depinde în întregime de pragul de durere, desigur. Dar sincer, Epilarea cu ceara a picioarelor nu este atât de rea. De fapt, este destul de tolerabila. Și dacă aveți nevoie de puțină liniște, urmați aceste sfaturi:

În timp ce se efectuează Epilarea cu ceara, menține-ți mintea concentrată ca nu te mai razi niciodată (ai încredere în noi, gândul funcționează!).
Nu uitați să respirați – încercați să vă relaxați; cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te încordezi.
Așteptați-vă să vă poziționați picioarele în diferite moduri, precum și să vă răsturnați (nu doriți să vă epilați doar partea din față a picioarelor, nu?).

Și, acest lucru este important: fiți conștienți de faptul că probabil că nu veți fi foarte netede de la început. Să recunoaștem, te razi de mult. Va fi nevoie de câteva sedinte de Epilare cu ceara  pentru a stabili un nou ciclu de creștere a părului atunci când introduceți o metodă diferită de îndepărtare a părului.

Pregătire pentru Epilarea cu ceara a picioarelor

Lasă-l să crească: LaserSalons recomandă ca părul să aibă lungimea unui bob de orez (aproximativ 1/4 inch) înainte de programarea cu ceară. Și respirați ușor, știind că este doar pentru o perioadă scurtă de timp – pentru că regenerarea după ceară va deveni mai moale, mai fină și mai rară în timp. (Ura!)

Scrub, scrub, scrub: Exfoliați-vă pielea înainte de Epilarea cu ceara (cel mai bine este cu o zi înainte). Folosiți un scrub la duș, încercați periajul uscat; Indiferent de proces, pur și simplu îndepărtați acele celule moarte ale pielii. Va ajuta procedura de îndepărtare a părului să meargă mai ușor (fără joc de cuvinte).

Îngrijire după Epilarea cu ceara

Evitați dușurile/băile fierbinți după ceară: Optați pentru apă călduță timp de aproximativ 24 de ore pentru a evita orice iritație a pielii.
Exfoliați: mențineți rutina de spălare chiar și după programare.
Hidratati: aplicați acea loțiune după duș pentru a dezvălui pielea hidratată.
Ras EXCLUS! Serios. Aruncă BIGUL la gunoi.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?