Epilarea cu ceara  ESTE SOLUTIA! Sprâncenele sunt cu adevărat una dintre cele mai importante (dacă nu cea mai) trăsătură facială.

Dacă sunteți gata pentru sprâncene care uimesc,  programati-va pentru epilarea cu ceara a sprâncenelor! Și apoi urmați aceste bune practici înainte de a pleca.

Ce să faci înainte de epilarea cu ceară pentru sprancene

Numeroase articole se concentrează asupra modului de pregătire înainte de epilarea cu ceara pentru bikini sau ceară braziliană.

Lungimea părului înainte de epilare. Când să te exfoliezi. Când să se hidrateze (și când să nu).  Dar ce să faci înainte de epilarea cu  ceara a sprâncenelor este la fel de important.

La fel ca diferite stiluri de epilare cu ceara pentru bikini, există diferite forme de sprâncene. Decideți ce tip de formă de sprâncene doriți și ce funcționează pentru dvs. (Sfat: ușurează-te și vezi ghidul nostru pentru diferitele forme ale sprâncenelor.) Dacă nu ești sigur care este cea mai bună formă a sprâncenelor pentru fața ta, nu te îngrijora. Esteticianul dumneavoastră cu ceară vă poate ajuta să vă îndreptați în direcția corectă.

Lungimea părului contează la epilarea cu ceara a sprâncenelor, la fel ca atunci când te pregătești pentru o ceară de bikini. Încercați să vă creșteți părul sprâncenelor la 1/8 până la 1/4 de inch pentru ca ceara să țină bine părul.

Renunțați la produsele cosmetice dacă puteți (în special fard de pleoape, pentru sprâncene sau pudră pentru sprâncene). Cel mai bine este să ajungeți la programare fără machiaj. Este corect, dar, din păcate, orice reziduu de machiaj poate încă înfunda porii proaspăt deschiși.

Onestitatea este singura politică. Informați-vă medicul estetician dacă luați medicamente topice faciale și/sau de îngrijire a pielii, cum ar fi Retin-A, Accutane etc.; folosind exfolianți semi- sau puternici precum acizii salicilici, alfa hidroxi sau glicolici; sau aveți orice afecțiune a pielii. Poate nu crezi ca ar conta, dar da. De ce? Unele ingrediente sau rețete de îngrijire a pielii pot face pielea excesiv de sensibilă sau poate provoca exfolierea acesteia. Nu doriți ca  epilarea cu ceara să o exacerbeze și mai mult.

Același lucru este valabil și dacă ați avut recent Botox, injectabile, dermoabraziune sau alte tratamente cosmetice/faciale efectuate pe și/sau în jurul zonei de păr nedorite. Discutați cu specialistul dumneavoastră Waxx când ar trebui să veniți dacă ați participat la unul dintre aceste tratamente de îngrijire a pielii.
Să nu coacem la soare. Nu ai cum să vrei să te epilezi cu ceară pe pielea arsă de soare (sau că un estetician va face acest lucru). Așteptați câteva zile pentru ca pielea să se poată vindeca.
Autobronzant înainte de ceară? Probabil că nu este cea mai bună mișcare a ta.

Epilarea cu ceara poate elimina nuanța de autobronzant chiar împreună cu firele de păr nedorite.
Evitați penseta între ceară: smulgeți o sprânceană rătăcită aici și acolo este bine numai în caz de urgență. Dar iată problema: este foarte ușor să devii exagerat de zel cu penseta și să te smulgi sălbatic. Și este nevoie de luni de zile pentru ca firele de păr din sprâncene să crească din nou. Mai bine să-l lași pe specialistul tău Waxx să o facă pentru tine.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?