În lunile de vara,  îngrijirea pielii înainte și după epilare este deosebit de importantă. Aici puteți afla totul despre utilizarea optimă a produselor de epilare înainte și după îngrijire în studioul dumneavoastră.

 

Este de la sine înțeles că curățăm întotdeauna pielea clienților noștri înainte de fiecare sesiune de epilare cu ceară. Dar vara este important să fim deosebit de atenți: stratul hidro-lipidic al pielii se modifică din cauza transpirației crescute. Încărcarea de germeni pe piele este mai mare vara. Și din cauza temperaturilor mai ridicate, clienții noștri aplică din ce în ce mai mult deodorant.

 

Ar trebui să țineți cont de toate acestea și, prin urmare, să fiți deosebit de meticulos atunci când vă curățați pielea în lunile de vara.

Îngrijirea ulterioară corectă joacă, de asemenea, un rol foarte important în vara. După epilare cu ceară, foliculii de păr sunt deschiși. Datorită transpirației crescute, bacteriile proprii ale pielii pot fi ușor transportate în foliculii de păr care sunt încă deschisi și declanșează o reacție bacteriană a pielii acolo. Vedem apoi acest lucru timp de 1-2 zile câte mici pustule (coșuri) umplute cu puroi.

 

Clienții noștri de la epilarea cu ceară își pot face, de asemenea, partea pentru a se asigura că pielea lor proaspăt epilată se poate regenera cât mai repede posibil și arată minunat de mătăsos. Pentru a preveni orice reactii cutanate, nu trebuie sa foloseasca produse parfumate sau creme bogate timp de 12-24 de ore dupa epilare, sa evite inotul, sportul sau soarele si sa evite contactul excesiv cu zona depilata.

 

Repetați aceste puncte din când în când în conversația cu clienții dvs. sau oferiți-le un pliant pentru clienți, în care sunt enumerate clar cele mai importante lucruri pe care le faceți și nu. Deci nimic nu stă în calea unei tenului de vara perfect neted și sănătos!

Pentru programari sunati la numarul de telefon: 0761.164.831

#booknow #treatyourself #beautytips #bestresults #laserhairremoval #hairfree #bodycare #epilareculaser #sopranoice #pensatbucuresti #epilaredefinitivapiataromana #pensat #LaserSalons #PiataRomana #epilaredefinitivalaser #pensatsprancene #stilizatsprancene #faraurme #GeorgeEnescu25 #nudoare #farafoliculita

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?