Dacă te-ai tot gândit la epilarea cu laser, ai ajuns la locul potrivit. După cum cu siguranță știi, sunt multe lucruri de luat în considerare și este important să te documentezi înainte, fie că ești în căutarea unei clinici, fie că te gândești să investești într-un aparat acasă.

Doar după ce te-ai documentat cu privire la avantajele și dezavantajele epilării cu laser și la efectele secundare ulterioare, poți lua o decizie dacă tratamentul este potrivit pentru tine.

Nu numai ca epilarea cu laser  ajută la îndepărtarea părului nedorit, dar poate ajuta și în cazul altor probleme, cum ar fi firele de păr încarnate, care sunt predispuse să provoace hiperpigmentare, în special în cazul tonurilor profunde ale pielii.
Mai jos veți găsi fapte clare și veți avea toate miturile despre laserul dumneavoastră spulberate – de la declanșarea creșterii părului (rar) până la necesitatea de a evita expunerea la soare (întotdeauna).

1. Procesul pare dureros, dar nu este deloc asa

Epilarea cu laser funcționează prin trimiterea luminii unui laser prin pigmentul din păr. “Această (lumină) se transformă în căldură, care deteriorează foliculul de păr și bulbul de păr”. În experiența noastră, am constatat că este o durere rapidă și ascuțită, care a fost mai dureroasă pe pielea mai subțire de lângă nas, bărbie și tâmple. Din fericire, laserele folosite la noi aveau un mecanism de răcire (practic, un jet de aer rece care curgea în mod constant chiar în locul unde era îndreptat laserul), ceea ce ne-a ajutat foarte mult. De asemenea, am constatat că era mai dureros dacă temperatura corpului nostru era ridicată din cauza alergării prin oraș pentru a ajunge la timp la programările noastre. Așadar, gestionarea timpului chiar ajută.

2. Răbdarea dă roade

Este nevoie de două sau trei săptămâni după primul tratament pentru a vedea o diferență, și de 8 -12 tratamente pentru a obține rezultatul complet. De asemenea, trebuie să fiți foarte regulat cu programările, deoarece foliculii de păr sunt toți în diferite stadii de creștere, așa că doriți să vă asigurați că fiecare are șansa de a fi lovit. Practic, dacă vă opriți, părul va crește la loc.

3. Trebuie să folosești un aparat de tuns/ras pe zona înainte de a face laser (același lucru este valabil și pentru machiaj)

Laserul poate reacționa cu părul de la suprafața pielii, ceea ce va provoca unele iritații și uneori acel temut miros de păr ars, pe care l-am învățat pe propria piele, yay. Din fericire pentru noi, am știut că toată chestia cu “rasul = păr mai gros și mai închis la culoare” era un mit de frumusețe foarte răspândit și am ajuns să ne bărbierim înainte de programările noastre ulterioare.

Amintiți-vă, trebuie să vă asigurați că v-ați pregătit corespunzător înainte de fiecare vizită pentru eplarea cu laser pentru rezultate optime.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?