Poate ai încercat să îndepărtezi acel păr neplăcut în alte moduri sau poate că abia acum vezi schimbări pe fața ta. Epilarea cu laser poate fi soluția.

Acest articol vă va ajuta să înțelegeți ce are de spus știința despre siguranța îndepărtării părului cu laser de pe față.

EPILAREA CU LASER ESTE SIGURA ÎN GENERAL?

Utilizarea tehnologiei de îndepărtare a părului cu laser este o modalitate sigură de a scăpa de părul nedorit. Majoritatea oamenilor consideră că procedura este rapidă și ușor de tolerat.

Este epilarea cu laser bună pentru piele?

Este important să înțelegeți cum funcționează epilarea cu laser pentru a înțelege de ce nu vă dăunează pielii.

Epilarea cu laser acționează asupra foliculilor de păr, deoarece energia de la laser este absorbită de melanina din păr.

Melanina este pigmentul care da culoarea parului si pielii; una dintre sarcinile sale principale este de a absorbi energia luminoasă, care ajută la protejarea pielii de daunele solare.

În timpul unei proceduri de îndepărtare a părului cu laser, melanina din păr absoarbe energia laser în foliculul de păr unde provoacă leziuni.

Foliculii de păr sunt organe minuscule care cresc în al doilea strat de piele; ele reglează și cresc părul. Corpul uman are multe tipuri diferite de păr. Aceste variații sunt determinate de folicul și de comportamentul acestuia.
Când este tratată cu laser, deteriorarea împiedică capacitatea foliculului de păr de a crește părul.

Deteriorarea foliculului de păr în timpul epilarii cu laser nu are de obicei efecte secundare. Uneori, epiderma din jurul foliculului poate deveni iritată și roșie timp de câteva ore după un tratament.

Epiderma este stratul exterior al pielii tale; sarcina sa principală este să vă protejeze corpul de mediu, deci conține melanina care vă menține protejat de razele soarelui.

Deoarece energia pulsată de la aparatul de îndepărtare a părului prin epilarea cu laser este absorbită de melanină, tratamentul variază uneori pentru persoanele cu păr mai deschis și pentru cele cu un contrast mai mic între părul și pigmentarea pielii. Pot fi utilizate diferite tipuri de laser pentru rezultate mai bune, în funcție de culoarea pielii și a părului.

Ocazional, tratamentele pentru persoanele cu contrast scăzut – adică culoarea părului și a pielii care sunt similare – au dus la iluminarea temporară a pielii. Puteți evita acest lucru dacă nu vă expuneți la soare înainte și după tratamentul de epilare cu laser și urmând instrucțiunile pentru procedura dumneavoastră.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?