Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru epilarea cu laser definitivă a părului, ați ajuns la locul potrivit. Uitați de bărbierit, uitați de epilarea cu ceară și cu siguranță uitați de penseta și cremele murdare – doriți să vă concentrați pe epilarea cu laser.

Epilarea cu laser este o metodă extrem de eficientă pentru a scăpa de părul nedorit și are avantajul de a fi permanentă, astfel încât nu trebuie să vă continuați eforturile de îndepărtare din nou și din nou.

Cum funcționează epilarea cu laser?

Epilarea cu laser funcționează exact așa cum sună. Un laser high-tech intră în piele, unde țintește foliculii de păr care cresc sub suprafața pielii. Foliculul de par absoarbe energia luminoasa a laserului, care ajunge sa distruga foliculul astfel incat acesta nu mai poate produce par.

Procesul nu este dureros și se termină relativ repede. Tratamentul de îndepărtare a părului cu laser este eficient în mai multe zone ale corpului, inclusiv picioarele și brațele, pieptul și spatele, axile, zona bikinilor, bărbia și buza superioară.

Sunt necesare mai multe tratamente (de obicei între 6-12, în funcție de zona pe care o vizați), deoarece epilarea cu laser este cea mai eficientă atunci când foliculul este în stadiul de creștere activă și nu toți foliculii ating aceeași etapă de creștere la acelasi timp.

Funcționează procesul pentru toate tipurile de piele?

Laserul este atras de melanina sau culoarea foliculilor tăi de păr, așa că tratamentul funcționează cel mai bine la o persoană cu păr întunecat, aspru și piele palidă – contrastul ajută laserul să vizeze mai bine foliculii de păr.

Acestea fiind spuse, laserul SopranoICE funcționează bine pe toate culorile și tipurile de piele și aproape orice tip de păr.

De asemenea, ar trebui să evitați epilarea cu laser pentru zonele apropiate de ochi. Deși laserul este sigur și este asigurată protecție, ar trebui să evitați orice posibil risc de deteriorare a ochilor din cauza laserului.

Dacă sunteți gata să explorați posibilitatea epilarii cu laser pentru a vă îndepărta rapid și ușor părul nedorit de pe corp, sunați la LaserSalons pentru a vă programa.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?