Fie că mergeți la plajă, la piscină sau la un grătar în curtea din spate, urmați aceste sfaturi simple despre epilarea cu laser vara

Nu: Fiți isteți cu privire la soare

Deși este posibilă epilarea cu laser în timpul lunilor de vară, trebuie să fiți isteți în ceea ce privește expunerea la soare. Evitați expunerea la soare timp de cel puțin o săptămână înainte și o săptămână după tratament, pentru a preveni efectele secundare neplăcute, cum ar fi bășicile, arsurile și hiperpigmentarea. De asemenea, asigurați-vă că vă protejați pielea cu cremă de protecție solară în fiecare zi – vă recomandăm să folosiți cel puțin SPF 30. Dacă preferați să folosiți produse de bronzare falsă, acestea pot fi aplicate în siguranță la 4-5 zile după tratamentul de epilare cu laser.

Nu: Nu înotați timp de 24-48 de ore după epilarea cu laser

Activitățile acvatice, cum ar fi înotul în ocean sau într-o piscină, sunt o parte distractivă a verii pe care nu ai vrea să o ratezi. Asigură-te doar că aștepți 24-48 de ore după epilarea cu laser.

Faceți: Exfoliați

Vă recomandăm să vă exfoliați pielea de 2-3 ori pe săptămână între tratamentele cu laser. Deoarece epilarea cu laser poate face pielea mai sensibilă decât de obicei, așteptați 3-4 zile după tratament pentru a începe exfolierea. Exfolierea îmbunătățește rezultatele pe care le obțineți în urma epilării cu laser și previne apariția firelor de păr încarnate.

Nu: Încercați să vă epilați cu ceară

Poate părea o idee bună să apelezi la tratamentele de acasă, cum ar fi  epilarea cu ceară sau epilatoarele  pe timp de vară. Dar aceste soluții rapide au adesea un cost – ele pot provoca efecte secundare neplăcute, cum ar fi iritații, tăieturi, arsuri și fire de păr încarnate.

Faceți: Contactați-ne pentru o consultație gratuită

Epilarea cu laser  este soluția ideală pentru a arăta și a vă simți cel mai bine în această vară. În plus pe epilarea cu laser suntem 100% specializați.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?