Dacă pielea dvs. este plina cu pistrui și alunițe, vă sfătuim să continuați să citiți, deoarece este important să verificați dacă si ce puteți face în condiții de siguranță pentru îndepărtarea părului prin epilarea definitiva cu laser pe alunițe.

                                        Poți face epilarea definitiva cu laser pe alunițe?

Da și nu. Dermatologii spun că este sigur să treci cu laserul peste pistrui și alunițe ușoare. Acest lucru se datorează faptului că alunițele conțin mai multe celule pigmentate decât pielea care le înconjoară, iar epilarea definitiva cu laser este concepută pentru a fi absorbită de orice conține pigment.

Pe scurt: dacă ar fi să faceti epilarea definitiva cu laser pe pielea ce contine si o aluniță întunecată si mare, aceasta ar perturba aglomerarea pigmentului  exact pe ea și ar putea determina alungarea acesteia de pe piele. Nu numai că este dureros, dar este potențial periculos, deoarece puteți arde alunița.

O regulă bună este să vă amintiți dacă pistruii dvs. sunt mici și alunițele dvs. nu sunt foarte inchise și de dimensiuni mici, atunci  NU este nicio problema să faceți epilarea definitiva cu laser în acea zonă. Dacă nu sunteți sigur și probabil nu aveți multe alunițe, doar una sau doua mari, atunci pur și simplu se va face sedinta cu laser în jurul aluniței.

O alternativă este să vă colorați alunițele și pistruii cu un creion alb – un creion standard pentru dermatograf funcționează foarte bine. Dacă faceți acest lucru, este sigur să faceti epilarea definitiva cu laser; creionul alb este pur și simplu o protecție suplimentară  insa si asa se va face cu laserul în jurul aluniței.

                                      Epilarea deifinitiva cu laser provoacă pistrui?

În mod surprinzător, îndepărtarea părului prin epilarea definitiva cu laser nu provoacă pistrui, dar poate face ca pistruii dvs. actuali să devină mai întunecați. Așa cum s-a menționat mai sus, tehnologia de îndepărtare a părului cu laser vizează pigmentul din piele provocând deteriorarea foliculilor de păr.

De fapt, dacă aveți pistrui, acestea se vor întuneca deja la soare, așa că nu vă faceți griji. Și în timp, pistruii vor începe să se estompeze în același mod în care se estompează după expunerea la soare.

                                     Îndepărtarea părului prin epilarea definitiva cu laser estompează pistruii?

Nu, epilarea definitiva cu laser nu utilizează aceeași tehnologie ca îndepărtarea aluniței cu laser. Aceasta înseamnă că tratamentele nu vor elimina sau estompa pistruii sau alunițele. De asemenea, puteți fi siguri, îndepărtarea părului cu laser nu conține nicio lumină UV, astfel încât pielea (în special alunițe și pistrui) nu se va deteriora, așa cum se întâmplă cu expunerea la lumina soarelui.

 

Pentru alte informatii, scrieti-ne pe: https://lasersalons.ro/ sau pe Instagram: https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?