Îndepărtarea părului cu laser există de ceva vreme. Poate fi folosit pe orice parte a corpului, inclusiv pe buza superioară, bikini, față, picioare, axile și spate. Dar unele părți ale corpului sunt predispuse la expunerea la soare, așa că este mai bine să aflați ce ar trebui să faceți sau să evitați înainte și după procedură pentru a preveni deteriorarea pielii.

ESTE SIGURA EXPUNEREA LA SOARE ÎNAINTE DE TRATAMENT?

Deși este considerat sigur, recomandăm totuși limitarea expunerii directe la soare cu cel puțin 5 zile înainte de tratament, deoarece face pielea mai sensibilă la căldură.
Utilizarea unui laser pe pielea sensibilă la căldură și bronzată poate provoca hiperpigmentare, arsuri și chiar cicatrici. Daca te hotarasti sa iesi la soare, regula de aur este sa protejezi pielea cu un factor minim 40; în mod ideal, factorul 50 este recomandat pentru a crea un strat de protecție pentru pielea dumneavoastră.
Când sunteți supus unui tratament, pielea dumneavoastră nu va fi predispusă la deteriorarea și riscurile potențiale asociate cu laserul pe pielea bronzată.

DACĂ V-ATI BRONZAT ÎNAINTE DE TRATAMENT?

Dacă vă bronzați înainte de tratament, sfătuiți-vă cu terapistul laser înainte de a continua. Ei vor efectua un o testare a pielii pentru a evita deteriorarea pielii în zona de tratament și pentru a determina dacă zona este sigură de tratat. De obicei, testarea pielii se face la o saptamana după bronzare. Totuși, să presupunem că pielea este bronzată excepțional. În acest caz, începerea tratamentului poate fi amânată cu câteva săptămâni, până când pielea nu mai este arsa și se apropie de culoarea sa naturală.

Aici, la LaserSalons, folosim laser alexandrite cu cea mai noua tehnologie. Aparatul nostru este de la Alma, si se numeste SopranoICE. Beneficiază de caracteristicile sistemului de răcire integrat, făcând tratamentul cu laser confortabil și mai potrivit pentru zonele mai mici și mai delicate.

Pielea arsă de soare este o contraindicație pentru îndepărtarea părului cu laser și va crește probabilitatea de iritație, arsuri și complicații. Pielea trebuie să si ia timp pentru a se vindeca, iar orice clinică bună va refuza să trateze zona și va reprograma la laser mai târziu.
De asemenea, este de menționat că produsele autobronzante trebuie evitate cu cel puțin o săptămână înainte de tratamentele cu laser.

www.LaserSalons.ro

0761.164.831

#booknow #treatyourself #beautytips #bestresults #laserhairremoval #hairfree #bodycare #epilareculaser #sopranoice #pensatbucuresti #epilaredefinitivapiataromana #pensat #LaserSalons #PiataRomana #epilaredefinitivalaser #pensatsprancene #stilizatsprancene #faraurme #GeorgeEnescu25 #nudoare #farafoliculita

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?