Înțelegerea riscurilor asociate cu epilarea cu laser

Nimeni nu vrea să aibă de-a face cu părul care apare acolo unde nu trebuie. Acest lucru poate fi , de la fire de păr întunecate pe bărbie până la păr pe piept la femei. Dacă nu doriți să vă petreceți restul vieții cu lama de ras, îngrijorându-vă, atunci epilarea cu laser ar putea fi o opțiune pentru dumneavoastră.

Mulți oameni nu înțeleg cum funcționează epilarea cu laser, iar acest lucru duce la o mulțime de speculații cu privire la pericolele asociate cu aceasta.

Epilarea cu laser nu este magie, este pur și simplu știința de a folosi fascicule concentrate de lumină pentru a distruge foliculii de păr. Acest lucru poate viza zone foarte specifice și are ca rezultat îndepărtarea permanentă a părului în zonele în care nu este dorit. O zonă mai mică, cum ar fi buza superioară, poate dura doar câteva secunde pentru a fi finalizată, în timp ce zonele mai mari, cum ar fi picioarele, pot dura o oră sau mai mult. De obicei, este nevoie de între 8 și 9 ședințe pentru a scăpa complet zona de păr, dar mulți clienți sunt de acord că merită timpul.

La fel ca orice altă procedură cosmetică, există anumite riscuri implicate. Deși s-a dovedit că epilarea cu laser nu provoacă cancer, aceasta poate provoca afecțiuni mai ușoare, cum ar fi următoarele:

Iritații ale pielii
Decolorare temporară
Aceste efecte secundare sunt mai puțin frecvente și temporare.

Lumina de mare energie, cum ar fi ultravioletele (UV) și razele X, reprezintă radiații ionizante. Această lumină este responsabilă pentru deteriorarea celulelor și duce la apariția cancerului. Epilarea cu laser utilizează lumină de energie scăzută, neionizantă. Acesta este motivul pentru care s a aprobat epilarea cu laser ca fiind o procedură cosmetică sigură, care nu va provoca cancer. Este foarte important să înțelegeți că tot ceea ce implică laserele va trebui să fie supravegheat de un profesionist medical autorizat. Nu încercați niciodată niciuna dintre aceste proceduri acasă sau într-un loc în care nu vă simțiți complet confortabil.

Este epilarea cu laser pentru dumneavoastră?
Mulți dintre clienții noștri au încercat totul pentru a scăpa de creșterea excesivă a părului. Există unele cazuri în care părul poate fi jenant și incomod. Pentru persoanele care simt că au rămas fără opțiuni, epilarea cu laser poate fi un miracol. Aceștia trec de la a se îngrijora constant la a se simți din nou încrezători.

Alții s-ar putea să nu fie deranjați de epilarea zilnică, bărbieritul sau epilarea cu ceară care devine parte din rutina lor. Este o decizie personală, care se ia cel mai bine după o consultare atentă cu un profesionist cu experiență de la LaserSalons.

La ce fel de rezultate vă puteți aștepta cu LaserSalons?
Recunoaștem că uneori este nevoie doar de o mică schimbare pentru a avea un impact mare asupra modului în care vă simțiți în legătură cu dumneavoastră. Recâștigarea încrederii și sentimentul de confort în felul în care arătați și vă simțiți este posibil cu gama de servicii pe care o oferim.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?