sprâncene Sprâncenele te scot in evidenta! 3 Pasi simpli de facut acasa! cropped view of young woman styling eyebrow with e 72V6MWU 1024x683

Dacă aveți flashback-uri la sprâncenele “acelea” din liceu, nu vă temeți! Modelarea sprâncenelor a evoluat după depășirea primelor lucruri. S-a renunțat la subțire și unghiular pentru sprâncene mai îndrăznețe, mai libere și mai pline.

Haideti sa aflam cum se ajunge la sprancenele de la salon….acasa! Pasi simpli de realizare a sprancenelor perfecte in doar 10 minute….si nu cu multe ustensile!

Pasul 1: Evaluează-ți forma naturala sprancenelor!

Rămâneți la forma naturală a sprâncenelor. Folosind penseta ca ghid, pozitionati-o in coltul interior al sprâncenelor pentru a măsura de unde să începeți.

-Podul superior al nasului, îl aliniezi cu penseta. Nu este [în cea mai largă parte a nasului tău]. Mulți oameni cred că este acolo, dar este podul cel de sus.

-Cat despre lungimea acestora, pozitionati penseta de la coltul narii pana la coltul exterior al ochiului. Se va trasa o linie oblica ce arata sfarsitul lungimii sprancenei.

-Cel mai simplu mod de a-ți găsi arcada? Luați un deget și indreptati-l ușor în sus, in linie dreapta.

 

Pasul 2: Pensati usor spracenele! 

Formarea se reduce la câteva linii directoare simple: forma naturală a sprâncenelor, îmbunătățirea a ceea ce aveți deja și niciodată NU o faceți excesiv. Regula generală este de a va pensa la fiecare patru până la șase săptămâni. Nu mai mult decât atât. Oamenii încearcă să-și dea seama de forme prea mult, dar cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l stii este să rămâi aproape de ceea ce ai. Doar o versiune mai curată și mai ordonată a acestora. Asigurați-vă că vă place forma și apoi pensati doar câteva fire crescute pe langa sprancene.

Cel mai important: nu folositi oglinda de mărire! Scapă de orice oglindă măritoare, este cel mai rău lucru vreodată. „Vezi prea mult. Se joacă cu tine. Sacrifici forma de dragul câtorva fire de păr pe care oamenii nu le-ar vedea în mod normal.

Pasul 3: Umpleți-vă sprancenele! 

Și, în sfârșit, este timpul să le umplem! Pentru a păstra aspectul natural, evitați o mână grea atunci când vă umpleți centrul sprâncenelor. Oriunde este mai rar, pur și simplu adăugați puțin mai multă presiune. Dacă doriți un arc mai proeminent, adăugați puțin mai multă culoare și periați-l. Umpleți ușor mijlocul. Așa îl împiedicați să arate ca un tatuaj. Evitati fardarea sprancenelor catre nas. Este bine de la jumatate spre exterior!

Pentru mai multe detalii, asteptam mesajul tau pe site-ul www.LaserSalons.ro sau pe pagina noastra oficiala de Instagram: LaserSalons.ro https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?