fotoprotectie Fotoprotectie. Cum alegem crema potrivita beautiful groomed womans hands holding a cream jar NZVMK3A 1024x712

Fotoprotectie. Când vine vorba de cremele cu fotoprotectie ele se împart în două categorii: chimice și minerale.

Câteodată într-un produs se pot găsi o combinație între cele două. Când cumpărați creme fotoprotectoare, ele trebuie alese din categoria celor care va apără de radiații UVA dar și UVB, aspect prezentat explicit pe ambalaj; gradul de protecție solară variază, aspect prezentat sub forma unor cifre: SPF (fotoprotectie) 20, 25, 30, 50+.

Recomandarile noastre sunt: pe timpul iernii SPF 15-30, iar in timpul verii, pielea trebuie protejata mai mult de razele solare, astfel se foloseste un SPF cu o protectie mai ridicata, cca 50+. Aceasta variație își are importanța sa în aplicațiile zilnice.

Stiati ca:

  1. Cremele cu fotoprotectie (SPF) se aplica in orice anotimp?
  2. Cremele cu fotoprotectie (SPF) sunt o necesitate in rutina zilnica a fiecarei persoane?
  3. Cremele cu fotoprotectie (SPF) iti protejeaza pielea de radiatiile daunatoare ale soarelui (UVA si UVB)
    • UVA: afecteaza in profunzime pielea, atancand-o pe termen lung. Astfel pot aparea ridurile, imbatranirea prematura si pigmentarea. Trebuie sa fim constienti ca daca nu protejam indeajuns pielea, aceastea pot provoca boli cronice precum cancerul de piele.
  4. Cremele cu fotoprotectie (SPF) trebuie aplicata dupa toata rutina de ingrijire a tenului si obligatoriu inainte de machiaj?

Planul de îngrijire zilnică se poate îmbogăți și categoric personaliza în funcție de nevoile tenului, de preferință, de perioada anului, cu ajutorul specialistilor LaserSalons.

LaserSalons.ro va pune la dispozitie tratamentele faciale de care are nevoie tenul in perioada aceasta ploioasa , cat si pentru tot parcursul anului.

Asadar, indiferent daca esti in vacanta in Maldive, la skii in Muntii Alpi sau doar in birou ai NEVOIE de crema cu fotoprotectie!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?