Afla in cateva randuri care este fototipul tau —->

Fitzpatrick si colaboratorii sai in 1988, clasifica tipul pielii in functie de reactia persoanelor la 30 minute dupa expunerea la soare, in mijlocul zilei. Descopera astfel, sase fototipuri cutanate clasificate in functie de raspunsul la ultraviolete, de tendinta pielii de a se bronza sau de a suferi arsuri solare.

FOTOTIPUL I – Pielea este foarte sensibila la soare. Se arde mereu si nu se bronzeaza. Ochii de nuante deschise, parul roscat/blond deschis si pistruii/petele rosiatice. Tonul acesteia este foarte rece, iar subtonurile extrem de reci

FOTOTIPUL II – Pielea este destul de sensibila la soare. Se arde usor si se bronzeaza rareori. Tipurile de piele cu fototipul II pot sa fie atat deschise, cat si inchise la culoare.

FOTOTIPUL III – Pielea este sensibila la soare. Se poate sa se arda la soare, dar apoi va capata un bronz auriu. Desi majoritatea tipurilor de piele Fitzpatrick III sunt de obicei neutre spre reci, exista si subtonuri calde. Este posibil ca un client sa aiba fie o nuanta mai neutra , fie rece la culoare.

FOTOTIPUL IV – Pielea are o sensibilitate scazuta la soare. Se poate sa se arda, dar apoi va deveni un bronz inchis la culoare. Tipurile de piele Fitzpatrick IV sunt considerate a fi reci.

FOTOTIPUL V – Sensibilitatea pielii la soare este scazuta spre zero. Se arde foarte rar si se bronzeaza intr-o nuanta inchisa foarte repede. Pielea fototipului V, caracterizata de o nuanta inchisa.

FOTOTIPUL VI – Pielea nu prezinta sensibilitate la soare si este foarte puternic pigmentata. Fitzpatrick VI este considerat a fi un subton foarte inchis, iar pielea de o nuanta inchisa spre negru.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?