Frumusețea inteligenței artificiale – Cum evoluează industria frumuseții portrait of beautiful sensual woman in white sexy 5DSNSVJ 1024x683

 

Nu toată pielea (sau îngrijirea pielii) este creată la fel. Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi consumatorii de îngrijire a pielii este găsirea produselor care funcționează pentru ei – tipul lor unic de piele și provocările unice cu care se confruntă  pielea lor.

Nu ne mai încadrăm în cele 4 grupuri standard de tip de piele, normală, grasă, uscată sau combinată, atunci când stabilim produse de îngrijire a pielii. Abordarea unică pentru toate cele pe care majoritatea companiilor de îngrijire și îngrijire a pielii o adoptă nu oferă soluțiile unice  de care au nevoie consumatorii pentru a obține cel mai sănătos ten.

 

Inteligența artificială revoluționează complet industria frumuseții și lumea îngrijirii pielii.

Pentru a configura cele mai eficiente produse , s-a dezvoltat o evaluare a îngrijirii pielii ce culege informații despre o serie de puncte de atingere diferite, de la textura pielii la cele mai importante preocupări, la stilul de viață, la potențialele sensibilități. Apoi se analizeaza fiecare evaluare care oferă o imagine clara a sănătății pielii unei persoane și permite identificarea tipurilor de piele.

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?