hirsutism Hirsutism: cauze și soluții dreamy brunette woman with wavy hairs and sweat fa 8NJEVH3 683x1024

Hirsutism!

Astăzi vă vom vorbi despre o problemă care afectează mai mult de 20% dintre clienții noștri, numita hirsutism, care este o boală care determină creşterea excesivă a părului la femei astfel cum se întâmplă la sexul masculin. Multe femei care suferă de această boală sunt complexate de creșterea părului în zone precum abdomenul, spatele, areolele … Și pur şi simplu ascund aceste aspecte, ceea ce este o greșeală, pentru că o astfel de creștere anormală poate fi rezultatul unor ovare polichistice sau al unui alt dezechilibru hormonal.

Femeile cu această problemă pot suferi de izolare socială, depresie şi pot dezvolta o stimă de sine scazută.

Soluţia pentru Hirsutism:

Laserul are multe avantaje față de alte metode și idealul este că poate fi aplicat în orice zonă, și spre deosebire de epilarea electrică, este practic fără durere şi are doar nişte efecte secundare ușoare (iritație sau mâncărime) cauzate de folosirea aparatului de ras în respectivele zone.

Salonul LaserSalons.ro- Epilare fara dureri, comod si usor

Dacă v-ați decis cu privire la Epilarea cu Laser, Hirsutism sau nu,  în doar câteva ședințe veţi scăpa de păr, comod și ușor, indiferent de zonă. Laserul este contraindicat numai în anumite părţi ale corpului, pe mucoase, cum ar fi nări, canalul urechii …
În funcţie de grosimea părului, cantitatea și în funţie de culoarea pielii, finalizarea tratamentului va dura mai mult sau mai puţin, dar întotdeauna cu rezultate vizibile.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?