Înainte de a afla cum să facem porii  fetei să pară mai mici, îți vom oferi adevarul, daca pielea ta are nevoie de pori pentru a adăposti uleiurile sale naturale, numite sebum, nu puteți scăpa niciodată complet de ele. Totuși, ceea ce puteți face este să vă păstrați porii fetei departe de orice impurități care i-ar putea face să pară mai mari.

Ați auzit ce au de spus experții – acum învățați modul simplu de a face porii fetei să pară mai mici în cinci pași simpli.


01 din 06

Exfoliați în mod regulat

Înainte de a vă exfolia, puneți un prosop cald pe față timp de cinci minute pentru a încerca să deschideți porii fetei. Apoi exfoliați ușor cu mișcări circulare netede, fără a aplica presiune excesivă pe față. Concentrați-vă pe zonele cu probleme în care pielea uscată și porii înfundați pot fi cei mai proeminenți, ca pe nas și obraji, înainte de a vă clăti fața complet cu apă caldă.


02 din 06

Folosiți un produs de curățare delicat

Produsul de curățare exfoliant poate părea o idee bună pentru a scăpa de pielea uscată, insa s-ar putea să vă irite pielea și să vă înrăutățească uscaciunea. Căutați produse de curățare blânde, precum cele pe bază de ulei, care hidratează și calmează pielea în timpul curățării.

Masați ușor crema în piele cu degetele curate și acoperiți-vă fața cu o cârpă caldă timp de câteva minute pentru a ajuta la deschiderea porilor. Clătiți prosopul și ștergeți ușor orice exces de ulei. Dacă aveți timp, repetați procesul pentru rezultate și mai bune. În cele din urmă, clătiți-vă fața în apă rece pentru a ajuta la închiderea a mare parte din porii fetei.


03 din 06

Hidratează-te întotdeauna

Hidratarea este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a pielii – unul care, de asemenea, va diminua aspectul pentru porii fetei dvs. Pielea uscată produce exces de ulei în încercarea de a atenua uscarea, dar acest lucru poate duce la înfundarea porilor. Folosiți o cremă hidratantă delicată noncomedogenă și asigurați-vă că aplicați și protecție solară. Deteriorarea solară poate reduce elasticitatea și colagenul din piele, ceea ce poate duce la creșterea porilor în timp. Prin asocierea cremei hidratante și a protecției solare, puteți menține pielea sănătoasă, ceea ce înseamnă că nu există pori extinsi


04 din 06

Folosiți o mască de față

Face parte din rutina de weekend utilizarea mastii de față care face o curățare ușoară și profundă a porilor. La fel ca în cazul exfolierii, puneți un prosop cald pe față timp de cinci minute înainte de a vă aplica masca. În plus, dacă vă puteți răsfăța cu o facială la fiecare 1-2 luni, contactati un profesionist care sa vă poata ajuta să extrageți și să exfoliați resturile mai adânci din porii fetei dvs.


05 din 06

Aplicați Retinol topic

Pentru ca porii fetei dvs sa se diminueze  și mai eficient, este recomandata: „folosirea machiajului care nu înfundă, exfolierea de rutină și retinolul topic”. Retinolul, alături de exfolierea regulată, poate „crește rotația celulară”, creând un aspect mai neted al pielii.


06 din 06

Ține-ți mâinile departe de fata

Unul dintre cei mai importanți pași pe care îi puteți face pentru a preveni porii înfundați este să evitați să vă atingeți fața. Îndepărtarea și lovirea de pete sau pori ar putea agrava pielea și împinge resturile mai adânc în porii fetei . Chiar și mâinile curate ar putea agrava erupțiile, așa că lăsați extracțiile unui profesionist.

Pentru detalii vizitati-ne pe: https://lasersalons.ro/ sau pe Instagram:  https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?