Vă întrebați ce puteți face pentru a preveni semnele fizice ale îmbătrânirii sau ce puteți face pentru a minimiza progresia acestuia? Dacă da, această postare este pentru dvs. și va descrie de ce apar semnele fizice ale îmbătrânirii și ce puteți face pentru a interveni pentru a continua să căutați și să vă simțiți cât mai bine.

Pentru a înțelege îmbătrânirea, trebuie să înțelegeți structura feței. Majoritatea oamenilor se gândesc la piele doar atunci când se gândesc la îmbătrânire, dar pielea este doar o parte din ceea ce îmbătrânește fața și anatomia scheletică (structura osoasă), mușchii și grăsimile trebuie luate în considerare pentru a avea o înțelegere clară a modificărilor continua.

Oasele care alcătuiesc fața variază foarte mult de la persoană la persoană și de aceea toți arătăm unici. Următorul strat peste os este mușchii și există 43 de mușchi pe față. Avem nevoie de acești mușchi pentru a ne forma expresia feței, deoarece o mare parte din comunicarea noastră este creată din ei. Grăsimea stă de obicei peste mușchi și această grăsime este crucială pentru izolare și căptușeală și, în cele din urmă, stratul superior este pielea care creează pânza feței noastre. Sănătatea pielii poate fi afectată de multe afecțiuni, dar vom lua în considerare îmbătrânirea doar în acest post. Putem păstra cel mai bine fața și pielea într-un aspect primar tineresc abordând îmbătrânirea grăsimii, a mușchilor și a scheletului!

Îmbătrânirea în vârsta de douăzeci de ani

Îmbătrânirea începe deja în piele. Producția de colagen care menține pielea plină și tânără este acum în declin. Fumatul, soarele și stresul vor accelera foarte mult acest lucru. Liniile fine și ridurile pot fi vizibile datorită mișcării musculare, iar modificările pielii determină ca aceasta să nu se fixeze la loc după contracția mușchiului. Acest lucru este de obicei limitat la zonele încruntate, la frunte și la ochi. Injecțiile cu toxină și tratamentele pentru sănătatea pielii oferă de obicei rezultate excelente pentru această grupă de vârstă și ar fi probabil tratamentul recomandat dacă doriți să minimizați semnele fizice ale îmbătrânirii.

Îmbătrânirea în treizeci de ani

Procesul de îmbătrânire progresează și de obicei pielea devine mai obosită. Deseori oamenii își doresc doar înapoi, o strălucire pe piele. (Strălucirea pe care nu pare să o apreciem destul de amuzant în anii 20)! Oamenii de peste 30 de ani, cu un stil de viață sănătos, pot în mod normal să bată semnele fizice ale îmbătrânirii cu injecții cu toxine și tratamente de sănătate a pielii.

Persoanele care sunt mai predispuse genetic la îmbătrânire și care au factori de stil de viață slabi, cum ar fi fumatul, expunerea la soare și stresul, pot prezenta cu ușurință semne de îmbătrânire prematură la 30 de ani. Nu este neobișnuit ca liniile și ridurile să fie prezente în zona gurii și liniile nas-gură (nazolabiale). Adesea modificările timpurii ale pozițiilor tamponului de grăsime pot face ca pielea să înceapă să cadă.

Îmbătrânirea în anii patruzeci și cincizeci

Această etapă este probabil cea mai dramatică perioadă de îmbătrânire în care tratamentul cu toxine și cojile nu vor aborda toate zonele îmbătrânirii. Îmbătrânirea continuă în piele, iar mușchii hiperactivi încep să prezinte mai multe efecte asupra feței sub formă de linii și riduri mai adânci. Se produc modificări ale plăcuțelor de grăsime și aceste plăcuțe de grăsime care odată erau strânse împreună, se separă și se slăbesc, provocând pielea să se lase. Ridurile de pe frunte, ochi și linii din jurul gurii pot deveni mai adânci. Pliurile pot apărea din cauza pierderii de grăsime și a sprijinului slab al pielii. Golurile sub ochi și fălcile (pielea liberă din jurul maxilarului) pot fi vizibile.

Îmbătrânirea la mijlocul anilor cincizeci

Schimbările hormonale pot afecta pielea și, bineînțeles, la această vârstă, producem colagen mai slab și de calitate mai slabă, astfel încât pielea se află pe o spirală descendentă.

Îmbătrânirea în anii șaizeci

Majoritatea dintre noi vom experimenta modificări ale structurii osoase care schimbă modul în care sunt atașați mușchii, oferind un sprijin general al pielii. Acest lucru este de obicei mai vizibil pe linia maxilarului, fața mediană și zona ochilor.

Sper să înțelegeți acum toți diferiții factori care influențează modul în care îmbătrânirea feței dvs. și toate domeniile care sunt evaluate într-o consultație estetică. Ești gata să te uiți la ceea ce poți face pentru a minimiza efectele îmbătrânirii și să intervii pentru a înlocui pierderea structurii țesuturilor și pentru a-ți menține pielea în stare primară?

Deci, ce poți face în legătură cu asta!

De la adolescent la eternitate

Purtați un SPF minim 30 (protecție solară) chiar și iarna. Soarele nu numai că îmbătrânește pielea la nivel celular, dar provoacă și o pigmentare inestetică care contribuie la o culoare inegală a pielii (foarte îmbătrânită)

Mulți adolescenți și adulți de la vârsta de 20 de ani cred că sunt invincibili împotriva procesului de îmbătrânire, dar vă rog să faceți tot ce puteți pentru a proteja pielea împotriva soarelui – într-adevăr va da roade pe termen lung.

Nu fumați, deoarece fumatul nu numai că contribuie la formarea liniilor din jurul gurii de la ținerea fizică a țigării, dar efectul sistemic al fumului vă înfometează de fapt pielea și fiecare celulă din corpul vostru de oxigen și substanțe nutritive. Din nou, nu veți vedea probleme majore în timp ce sunteți mai tânăr, dar foarte probabil veți vedea o accelerare a îmbătrânirii la sfârșitul anilor 20 până la începutul anilor 30.

Fă mișcare regulată și minimizează stresul din viața ta. Punerea accentului pe bunăstarea dvs. încurajează hormonii fericiți și minimizează hormonii de stres care cauzează îmbătrânirea și reținerea grăsimilor.

Spălați-vă dinții și folosiți ata dentară în fiecare zi; menținerea nivelurilor de bacterii în gură la un nivel scăzut minimizează inflamația gingiilor. Inflamația gingiilor poate provoca boli parodontale care cauzează pierderea osoasă, iar osul este cel care susține dinții. Acest lucru va face ca forma feței să fie mai mică și să încurajeze îmbătrânirea în partea de mijloc a feței.

Intervenții obișnuite în anii 20

Utilizați un sistem bun de îngrijire a pielii care mărește rotirea celulară și un SPF (minim 30) în fiecare zi. Dacă aveți începutul liniilor fine și a ridurilor și doriți să le preveniți, atunci tratamentele cu injecție cu toxine funcționează foarte bine. Tratamentele și laserele profesionale pentru sănătatea pielii lucrează pentru a trata afecțiunile pielii și pentru a crește nivelul de colagen.

Intervenții obișnuite în treizeci de ani

Ca mai sus, dar intensificați îngrijirea pielii pentru a include un ingredient anti-îmbătrânire, cum ar fi retinolul. Cumpărați întotdeauna produse retinol de la o clinică de piele de renume, deoarece magazinele și magazinele online nu pot vinde legal ingrediente anti-îmbătrânire suficient de puternice pentru a avea un efect semnificativ. Nu este neobișnuit să se efectueze tratamente de umplutură dermică dacă există zone de îmbătrânire prematură sau, într-adevăr, dacă există o subțire naturală pe zone precum obrajii care fac ca fața să arate mai în vârstă.

Intervenții obișnuite în anii patruzeci și cincizeci

Ca mai sus, dar este posibil să vedeți mai multe modificări în obraji, liniile / pliurile nazolabiale și sub ochi. Umpluturile dermice sunt un tratament excelent pentru aceste zone, restabilind în același timp volumul faței medii. Pe lângă restabilirea volumului, este indicată o concentrare mai intensă asupra sănătății pielii, deoarece se produce din ce în ce mai puțin colagen. S-ar putea să apară modificări hormonale care să provoace și îmbătrânirea. Strângerea pielii pentru zona maxilarului și umpluturile liniei maxilarului care conturează osul, provocând un sprijin mai bun pentru piele, pot fi foarte eficiente. Nefertiti Lift poate fi, de asemenea, destul de transformant pe zona gâtului și a fălcii.

Firele DOP sunt bune la ridicarea gâtului, a maxilarului și a secțiunii medii a feței

Intervenții obișnuite în anii șaizeci

Toate cele de mai sus – dacă ți-ai îngrijit pielea toată viața, tratamentele non-chirurgicale pot continua să fie foarte eficiente la această vârstă, dar dacă începi, va depinde de nivelul de îmbătrânire cu care te prezinți, în ceea ce privește cât de mult îmbătrânire poate fi inversată vizibil prin metode non-chirurgicale. Dacă doriți rezultate dramatice, poate fi luată în considerare o abordare chirurgicală.

Ce puteti face pentru prevenirea acestora? Vedeti urmatorul blog! 🙂

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?