Laser– cea mai sigura procedura de indepartare a parului cu laser este Epilarea Definitiva cu SopranoICE!

Experienţă.

Specialistii in epilare definitiva la LaserSalons efectueaza sute de tratamente de epilare cu laser in fiecare an.

Expertiză.

La LaserSalons, epilarea cu laser este efectuată numai de către terapisti autorizați, instruiți în cosmetica și în special în utilizarea corectă și în siguranță a acestor tipuri de dispozitive.

Tehnologie avansata.

LaserSalons folosește cele mai sigure și mai avansate sisteme de îndepărtare a părului disponibile.

Timp pentru tine.

Specialistul dumneavoastră LaserSalons își ia timp pentru a discuta opțiunile și a răspunde la întrebările dumneavoastră despre îndepărtarea părului cu laser.

Locația salonului

LaserSalons are locatie ultra centrala, in Piata Romana, Bucuresti, Sector 1, Bulevardul George Enescu 25

Costuri și rate

LaserSalons lucrează pentru mii de persoane. Abonamentele se pot plati in rate in functie de numarul sedintelor din abonamentul de epilare laser achizitionat. Astfel, cand veniti pentru fiecare sedinta la perioada aleasa cu specialistul laser, veti achita o rata in cazul in care nu optati pentru platirea integrala a abonamentului.

În mai multe cazuri, LaserSalons necesită recomandarea unui medic, pentru anumite probleme de sanatate, fiind nevoie de acordul scris al medicilor dermatologi. Toate programările sunt prioritizate în funcție de nevoia medicală.

Aflați mai multe despre programările la LaserSalons.ro

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?