Odată cu temperaturile care depășesc 40 de grade, este esențial să urmați sfaturile de frumusețe de vara. Vara poate fi extrem de dăunătoare pentru pielea dumneavoastră.  Este esențial să aveți grijă sporită pentru pielea dumneavoastră în timpul zilelor interminabile de vara. Trebuie să acorzi atenție rutinei tale de îngrijire a pielii și să optezi pentru produse esențiale mai proaspete și mai ușoare pentru a-ți revigora pielea ternă și obosită.

Protecție solară

Acesta este un produs esențial pentru îngrijirea pielii, indiferent de anotimp. Cu toate acestea, în timpul verii, există șanse ca tu să stai mai mult timp la soare. Așadar, trebuie să investești într-o bună cremă de protecție solară

Reduceți tonul machiajului

De cele mai multe ori, machiajul nu se combină bine cu pielea transpirată. Fondul de ten va începe să se miște de colo-colo, iar genele și sprâncenele se topesc, ceea ce nu ofera un aspect bun pentru tine. Așadar, în zilele călduroase de vara, nu este o idee rea să te lasi putin de machiaj. Poți folosi o cremă hidratantă colorată în locul unui fond de ten. Oricum, este posibil să ai acel plus de strălucire în timpul verii!

Alte produse de machiaj pe care te poți gândi să le lași deoparte includ fardul de obraz și iluminatorul. Din cauza transpirației, veți arăta mai strălucitoare decât de obicei. Așadar, nu este necesar să adaugi mai multă strălucire pielii tale. Cu toate acestea, poate fi o idee excelentă să adaugi un luciu de buze. Asigură-te doar că folosești unul hidratant, deoarece buzele tale se pot usca din cauza soarelui.

Apa termala

În plus, apa termala nu îți strică machiajul. În schimb, poate fi folosită chiar și ca spray de fixare. Poți obține chiar mai mult de la acest produs dacă ești înțeleaptă cu utilizarea ei în rutina ta de machiaj. De exemplu, îl poți folosi între machiaj și hidratare. Te va ajuta să sigilezi crema hidratantă și, în același timp, să creezi un aspect placut. Nu doar atât, apa termala poate fi folosită și ca baza de machiaj. Un produs esențial pentru vara !

Accesorii pentru păr

Dacă ai părul lung, vara poate fi deosebit de complicată. Gâtul și părul transpirat nu îți dau o stare de bine. Din fericire, ai opțiuni pentru a gestiona lucrurile. Agrafele de păr și bentițele sunt foarte utile în timpul sezonului estival și trebuie să fie unul dintre produsele esențiale. Mai mult, poți chiar să experimentezi și să-ți oferi un nou look!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?