laser Laser Alma Soprano ICE-cea mai buna solutie! spa people and cosmetology concept woman having un K7XQYCB 1024x682

 

LaserSalons are o vastă experiență în îndepărtarea creșterii nedorite a părului pe corp folosind laser. Oferim un tratament eficient și delicat pe orice zona in care exista păr nedorit. Unele persoane au probleme cosmetice cu părul nedorit, în timp ce altele consideră că este bine să îndepărtezi părul din motive practice.

Cine poate fi tratat?

Culoarea pielii, grosimea pielii și densitatea părului sunt factori care determină modul în care pielea și părul răspund la tratament. Practic, toate pot fi tratate cu laser, cu mici exceptii.

Beneficiul îndepărtării părului cu laser:

Găsirea unei modalități de a îndepărta părul nedorit poate fi o provocare. Deși există multe opțiuni tradiționale de îndepărtare a părului, ele sunt de obicei departe de a fi ideale.

Rasul este rapid, dar parul se va intoarce in cateva zile – taieturile mici si firele incarnate nu sunt prea confortabile.

Epilarea cu ceara va îndepărta părul temeinic, astfel încât să nu-l vedeți în câteva săptămâni, dar întregul proces de tragere a părului din rădăcină este atât de dureros. Ca să nu mai vorbim, este lipicios, dezordonat și consumă mult timp.

Cremele de îndepărtare a părului vor slăbi părul în câteva minute, dar au un miros atât de intens, îngrozitor, caruia mulți nu ii pot face față. De asemenea, vă pot usca pielea și vă pot provoca iritații datorită ingredientelor chimice puternice.

Pe de altă parte, epilarea cu laser este o soluție pe termen lung, ceea ce înseamnă că, cu cât începeți mai repede, cu atât vă puteți bucura mai repede de rezultatele tratamentelor – și de economiile care vin odată cu ele!

Nu sunteți sigur dacă puteți efectua epilarea cu laser? Contactați-ne la 0761164831 pentru a rezerva o consultație gratuită!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?