Tu ce alegi? Rapid si eficient, Epilarea definitiva cu Laser la LaserSalons.ro

LASER/ IPL? In secolul 21, tratamentele impotriva cresterii firelor de par, mai exact epilarea definitiva este din ce in ce mai cautata.

Epilarea definitiva prin lumina terapeutica se numeste fotoepilare si se poate realiza in doua feluri: cu LASER  sau cu ajutorul luminii intens pulsate (tehnologia IPL). Majoritatea cabinetelor cosmetice ofera tehnologia IPL, deoarece echipamentele sunt mai ieftine, insa perfomantele nu sunt la fel de uimitoare ca in cazul unui laser bine ales. (ex SopranoICE)

Laserele sunt raze de lumina concentrata la o anumita frecventa. Alte tipuri de laser, precum: Alexandrite, au fiecare un set specific de frecvente.

Spre deosebire de laser, IPL-ul nu are o frecventa anume, el emitand o lumina incoerenta ce lucreaza intre 550-1200 nanometri. De aceea, IPL este nespecific in comparatie cu laserul care este specific, motiv pentru care laserul este mai eficient, fiind necesare mai putine sedinte decat in cazul IPL.

Un tratament IPL dureaza in medie intre opt si zece sedinte, iar un tratament cu laser-dioda dureaza in medie sase-opt sedinte, pentru a indeparta complet parul nedorit, numarul de sedinte fiind cu atat mai mic cu cat culoarea pielii este mai deschisa, iar radacina parului este mai inchisa.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link 

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?