Epilarea cu laser poate trata în siguranță majoritatea zonelor corpului dvs., iar LaserSalons poate lucra cu dvs. pentru a crea un plan personalizat care să vă satisfacă nevoile de îndepărtare a părului. Zonele posibile de tratament includ:

Față
Brațe și picioare
Axile
Spate și piept
Umeri
Zona de bikini si altele

În timp ce epilarea cu laser poate fi utilizată în multe zone, eficacitatea generală și numărul de tratamente pot varia în funcție de partea corpului tratată. Iată o privire mai atentă la ceea ce vă puteți aștepta de la cele mai populare zone de tratament:

Tratează-ți picioarele
Picioarele răspund de obicei foarte bine la îndepărtarea părului cu laser. Părul de la picioare este de obicei mai gros și mai închis decât părul din alte zone. Din această cauză, puteți obține adesea rezultate uimitoare în cel mai mic număr de tratamente.

Tratează-ți fața
În timp ce epilarea cu laser poate oferi rezultate pe care le veți iubi pentru părul facial nedorit, este important să înțelegeți că părul facial subțire și ușor poate avea nevoie de o serie de tratamente pentru îndepărtare. În plus, părul facial are o fază de repaus mai lungă în ciclul părului din 3 părți, ceea ce înseamnă că poate fi necesar să așteptați mai mult între tratamente.

Tratarea zonei de bikini
La fel ca picioarele tale, părul din zona de bikini este adesea mai gros și mai întunecat, făcându-l o zonă care poate răspunde rapid și dramatic la îndepărtarea părului cu laser. Majoritatea pacienților se bucură de rezultate notabile în aproximativ 4-6 luni.

Tratează-ți axile
Axilele sunt o zonă populară de tratament pentru îndepărtarea părului cu laser și poate chiar diminua umbrirea întunecată continuă pe care o văd mulți oameni chiar și după bărbierit sau epilare cu ceară. De obicei, sunt necesare 6-8 tratamente pentru a obține o reducere permanentă a părului la subrat.

Vrei să vezi cum te poate ajuta epilarea cu laser să obții pielea netedă după care tânjesti?

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?