Îndepărtarea părului cu laser

Din ce în ce mai mulți pacienți au încercat deja beneficiile epilarii cu laser nedureroase, rapide și eficiente. Dintre toate opțiunile de pe piață în prezent, laserul Alexandrite este cel mai fiabil. Rata de penetrare a pielii, în comparație cu alte metode, elimină părul neted și subțire, iar pacienții experimentează mai puțină durere și disconfort.

De ce să alegeți epilarea cu laser?
În comparație cu epilarea IPL, epilarea cu laser are un mecanism de acțiune diferit. Laserul are o țintă bine definită, melanina, datorită lungimii de undă de 755 nm. zonă, în timp ce IPL nu are, prin urmare fiind nevoie de mai puține sesiuni cu opțiunea laser.

De câte ședințe sunt necesare pentru a scăpa de părul nedorit?
Parul creste in diverse stadii iar radiatiile luminoase afecteaza doar foliculii in stadiul activ sunt necesare diverse sedinte pentru a indeparta tot parul. Numarul de sedinte difera de la una la alta in functie de varsta, greutate, sex, status hormonal etc.

Cât de mult doare epilarea cu laser?
Acest tip de laser distruge foliculii de păr fără durere și fără efecte secundare, cum ar fi arsuri sau decolorare.

Se poate face pe timpul verii?
Soprano ICE este unul dintre puținele lasere care pot fi folosite chiar și pe timpul verii.

Exista contraindicatii?
Nu este recomandat persoanelor însărcinate sau care alăptează, care au epilepsie, cancer, boli de sânge, anumite afecțiuni cardiace sau implanturi metalice.

 

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?