laser Laser si pentru barbati- pot face acestia Epilare Definitiva? the torso of attractive male body builder on black P4V4BY9 1024x683

V-ați gândit vreodată să faceti sedintele de Epilare Definitiva, dar nu știați de unde să începeți? Popularitatea îndepărtării părului cu laser pentru bărbați a crescut rapid și voi evidenția unele dintre beneficiile acesteia.

CUM FUNCTIONEAZÃ?
Va fi o zi lungă dacă voi încerca să redescopăr întregul proces de îndepărtare a părului, dar pe scurt: îndepărtarea și reducerea părului cu laser funcționează vizând foliculul de păr cu lumină laser. Această energie nu dăunează chiar daca distruge de la radacina foliculul de păr, oprind astfel foliculul să producă păr suplimentar.

Când mă pot aștepta să încep rezultatele?

Deoarece laserele vizeaza anagenul sau foliculii de păr în stadiul de creștere activă, să vă așteptați la 6 până la 12 sedinte de epilare pentru a scapa definitiv de par, insa rezultatele se vad de la prima sedinta.

O zonă mare, cum ar fi pieptul și abdomenul, durează de obicei 45 de minute, iar durata dintre tratamente este între 4-6 săptămâni.

Dar nu va trebui să așteptați mult pentru a vedea rezultatele. La câteva săptămâni după o ședință de îndepărtare a părului cu laser, veți observa că părul nedorit a devenit mai rar și mai fin, pielea mai fină și porii mai puțin vizibili.

Ceea ce are sens este epilarea cu laser a zonelor corpului în care părul nu ar trebui sa existe. Toți barbatii stiu cât de mult doare si cat de chinuitor este sa se faca pe spate, ba chiar în spatele umerilor. Nu este nevoie sa va mai puneti foarte multe oglinzi in baie pentru a vedea fiecare parte a corpului deoarece aici, noi venim cu rezolvarea!

ÎNLĂTURAREA PARULUI DEFINITIV este chiar LANGA TINE!
LaserSalons are salonul, exact langa statia de STB Piata Romana si langa metroul Piata Romana!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?