Laserul Alexandrite este standardul de aur in epilare definitiva.

Considerat cel mai eficient sistem de indepartare permanenta a parului, Laserul Alexandrite trateaza toate tipurile de piele, de la pielea deschisa pana la pielea bronzata si tinteste inclusiv parul blond.

Laserele Alexandrite sunt utilizate atat in scop estetic pentru indepartarea pilozitatii excesive, cat si in scop medical in tratarea foliculitei sau pseudofoliculitei care se datoreaza cresterii firelor de par sub piele si pot cauza inflamatii la radacina firelor de par.

Gratie luminii sale cu lungimea de unda de 755 mm, care este absorbita de melanina din radacina firului de par, Laserul Alexandrite are capacitatea de a livra nivelul optim de energie pentru a distruge foarte precis tesutul tinta fara a afecta tesuturile inconjuratoare.

Foliculii de par contin pigmenti de melanina, iar melanina, atunci cand se realizeaza epilare definitiva cu laser, absoarbe aproape in totalitate radiatia luminoasa a laserului ce se va transforma in caldura. Intrucat temperatura din interiorul radacinii firului de par ajunge la 60 – 70 de grade, radacina firului de par va fi distrusa prin fenomenul de fototermoliza si prin urmare va fi oprita alimentarea firului. Firele de par aflate in faza Anagen (de crestere) vor fi eliminate iar efectul se observa la 2 saptamani dupa prima sedinta cu Laserul Alexandrite.

Autuurile renumitului Laser Alexandrite pentru epilare definitiva ce il fac sa fie cel mai bun la acest moment:

1.CONFORT TOTAL, FARA DURERE

2.FARA REFLECTIE = 100% ABSORBTIE DE ENERGIE

3.SIGUR SI EFICIENT

4.EFICACITATE MAXIMA LA PUTERE MAI MICA = SIGURANTA TOTALA

 

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?