Imaginați-vă pielea netedă pentru totdeauna fără păr. Îndepărtarea părului cu laser este unul dintre cele mai comode aspecte ale unui regim de înfrumusețare. În timp ce machiajul poate fi distractiv și o baie lungă și plăcută este un chef, nimeni nu așteaptă cu nerăbdare să-și îndepărteze părul. Din fericire, epilarea cu laser este o soluție eficientă care bate bărbieritul, cremele de depilare și ceara. Citiți mai departe pentru a afla de ce această metodă funcționează atât de bine și de ce LASERSALONS oferă acest serviciu.

Ce este epilarea cu laser?
Tratamentul nostru de îndepărtare a părului cu laser utilizează un laser SopranoICE ultramodern pentru a viza părul nedorit și pentru a modifica foliculii, astfel încât să nu crească din nou. Rezultatele sunt aproape permanente și depășesc cele ale altor metode.
Cât durează acest tratament?
A scăpa de părul nedorit cu un tratament cu laser este una dintre cele mai durabile opțiuni. După finalizarea tratamentelor, majoritatea clienților au nevoie doar de un mic retus o dată pe an și, uneori, chiar mai puțin. Când comparați acest lucru cu bărbieritul, care trebuie făcut cel puțin o dată pe săptămână, și ceara, care durează doar câteva săptămâni, este ușor de văzut de ce majoritatea oamenilor consideră că epilarea cu laser este aproape permanentă.
Cum funcționează și de ce funcționează atât de bine?
Despre tehnologia laser
Laserele folosesc o tehnologie bazată pe lumină pentru a elimina părul. Laserele  SOPRANOICE, care sunt utilizate în acest tratament, emit un fascicul de lumină de calitate medicală care poate fi concentrat în mod specific asupra foliculilor de păr.
Cum elimină laserele părul?
În interiorul pielii se află saci în formă de tub numiți foliculi. Acești foliculi sunt responsabili pentru producerea unui fir de păr. Lumina emisă de un laser  este concepută pentru a fi atrasă de melanina din păr. Când se aplică laserul, lumina se îndreaptă către părul dvs. fără a afecta țesutul din jur. De acolo, lumina se transformă în căldură, ceea ce alterează foliculul, astfel încât să nu mai poată crea un fir de păr.
De ce durează atât de mult rezultatele?
Spre deosebire de bărbierit, creme depilatoare sau ceară, epilarea cu laser distruge foliculul de păr. Prin urmare, părul nu poate crește din nou.
Cât de sigur este?
După cum veți vedea, acest tratament este de fapt mai sigur decât majoritatea celorlalte metode de îndepărtare a părului. Nu este invaziv și este disponibil comercial de zeci de ani. Laserele  pe care le folosim sunt aprobate. Spre deosebire de alte metode, acestea nu se bazează pe aparate de ras, substanțe chimice sau ceară fierbinte.
Ce zone ale corpului pot fi tratate?
Această metodă este eficientă în multe zone în care pot apărea firele de păr nedorite. Cele mai frecvente locuri includ buza superioară, axile, picioarele, bărbia și linia bikini. Din fericire, aproape orice zonă a corpului poate fi tratată. Pleoapele tale sunt cam singurul loc interzis.
Cât durează un tratament?
Tratamentele sunt extrem de rapide. Pentru zone mici, cum ar fi buza superioară, puteți intra și ieși din programare în câteva minute. Chiar și pentru zone mai mari, cum ar fi picioarele, timpul de tratament va fi mai mic de două ore.
Ce ar trebui să faci pentru a te pregăti?
Pregătirea pentru tratament este simplă. Cel mai important lucru este să evitați soarele  și cremele care vă vor întuneca pielea, 24-48H. De asemenea, nu ceară sau smuls părul înainte de programare.
De ce acest tratament pentru îndepărtarea părului este mai eficient decât alte metode?
Șansele sunt mari, anume  că ați încercat multe alte modalități de a scăpa de părul nedorit și știți deja ce mizerie pot provoca. Iată o comparație între îndepărtarea părului prin intermediul laserelor SOPRANOICE cu unele dintre celelalte metode:
Ras
Rasul a fost practicat încă din anii 1700 și, desigur, este puțin depășit. Când te razi, aplici un aparat de ras foarte ascuțit și subțire pe suprafața pielii. Deoarece aparatul de ras este atât de subțire, îți poate tăia părul foarte aproape, dându-i aspectul de dispărut … dar nu este! Rasul nu afecteaza deloc foliculul pilos, motiv pentru care parul poate creste rapid inapoi.

Rezultatele bărbieritului durează cel mult o săptămână. În funcție de tipul de piele și de textura părului, este posibil să trebuiască să te bărbieresti foarte frecvent. Unii oameni se bărbieresc de fapt în fiecare zi și nu primesc niciodată aspectul complet neted pe care îl doresc.
Dezavantajele
Rasul are o serie de dezavantaje, pe lângă necesitatea repetării constante. Când te razi, aparatul de ras elimină inevitabil un strat subțire de piele, împreună cu părul. Rasul poate duce adesea la roseata si iritarea pielii. Această „arsură de ras” este o plângere frecventă în rândul persoanelor care se bărbieresc. Un alt mod în care bărbieritul poate provoca iritații este prin afectarea direcției în care cresc unii fire de păr. Când se întâmplă acest lucru, aveți umflături roșii și fire de păr încarnate. Cu cât te razi mai des, cu atât este mai probabil să apară acest lucru.

Epilare cu ceara

Ceara a fost practicată chiar mai mult decât bărbieritul. Vechii egipteni aveau de fapt o metodă similară care implica amestecarea zahărului cu ulei și aplicarea acestuia pe piele. Ceara funcționează prin smulgerea părului din rădăcină. În timp ce rezultatele durează mai mult decât bărbieritul, părul va crește din nou după câteva săptămâni.
Dezavantajele
La fel ca cremele de ras și depilatoare, epilarea cu ceară poate provoca iritații. Ceara se lipeste de tine, precum și de părul tău, ceea ce înseamnă că actul de a-l scoate îți pune tensiunea pe piele. Dacă nu este făcut cu atenție și de către un bun profesionist, puteți chiar să vă răniți. În plus, pot apărea umflături roșii și fire de păr încarnate.

Dintre toate metodele de îndepărtare a părului, ceara este cunoscută ca una dintre cele mai dureroase. Disconfortul variază în funcție de partea corpului pe care doriți să o depășiți. Este, de asemenea, una dintre cele mai scumpe metode de îndepărtare a părului. Dacă se face acasă, epilarea cu ceară poate fi dezordonată și consumatoare de timp.

Cum eliminarea părului cu laser te scapa de toate firele de păr
Deoarece părul nostru crește în cicluri, la un moment dat doar 20% până la 40% din firele de păr cresc la o lungime care poate fi detașată în orice moment. Părul nu crește în același timp, așa că atunci când alegeți să le eliminați, unele vor fi vizibile deasupra suprafeței, în timp ce altele nu. Pentru a îndepărta toate firele de păr, trebuie să scăpați de firele de pe suprafață și apoi să așteptați ca cele care se află într-un ciclu diferit să crească.

Când optați pentru îndepărtarea părului cu laser, vom programa mai multe întâlniri în funcție de ciclurile dvs. de creștere a părului. Odată terminate toate programările, toate firele de păr vor fi eliminate.

Beneficiile acestui tratament de îndepărtare a părului cu laser

Este de lungă durată
Spre deosebire de alte metode, epilarea cu laser oferă rezultate aproape permanente. Nu este nevoie să cumpărați în mod constant produse pentru îndepărtarea părului și să vă scoateți timp din zi pentru a le folosi. Nu este nevoie să vă simțiți inconfortabil purtând costumul de baie, deoarece ați uitat să vă depilati. Cu această metodă, veți fi întotdeauna epilati.

Este un proces curat
Spre deosebire de produsele de ras, cremele de depilare și ceara, această metodă este extrem de simplă. Puteți permite profesioniștilor să aibă grijă de îndepărtarea părului pentru dvs., astfel încât să nu fiți nevoit să vă faceți mizerie în baie.

Este sigur
Cu această metodă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la a fi tăiat de brici, ars de ceară fierbinte sau iritat de substanțe chimice. Puteți relua activitățile normale imediat după tratamentul dumneavoastră.

Funcționează bine pe părul întunecat și gros
Crezi că părul tău este prea întunecat sau gros pentru acest tratament? Nu vă faceți griji! Lumina laserelor vizează melanina din păr. Părul care este mai întunecat are mai multă melanină, ceea ce înseamnă că sunt de fapt mai ușor de tratat.

Alegeți Depilarea cu laser
În cele din urmă, avem o soluție la problema firelor de păr nedorite, care este convenabilă și oferă rezultate de durată: epilarea cu laser. Această metodă funcționează deoarece laserele sunt fascicule de lumină foarte concentrate care vă pot viza părul fără a afecta țesutul din jurul lor. În timpul tratamentului, lumina din laser este absorbită de folicul și transformată în căldură, ceea ce face ca foliculul să nu poată produce un alt păr. Părul existent cade apoi, lăsându-te neted.

Pentru a va programa la o consultație, contactați LASERSALONS.RO. Ne face plăcere să vă răspundem la orice întrebări cu privire la acest serviciu și să discutăm cum îl putem personaliza pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?