Indiferent dacă ești un începător sau chiar un client experimentat, atunci când vine vorba de epilare cu ceară, garantat ai câteva întrebări. Dacă nu ți s-a smuls niciodată părul de pe corp, trebuie să fii în egală măsură curios și precaut la ce să te aștepți înainte de a-ți rezerva prima întâlnire. Dacă sunteți obișnuit cu epilarea cu ceară, probabil că încă vă întrebați despre regulile reale și cele mai bune practici pentru întreținerea pregătitoare și după epilare.

Chiar dacă este o practică obișnuită, multe despre practica de îndepărtare a părului sunt încă învăluite în mister. Cu atât de multe lucruri conflictuale de ce nu trebuie făcute pentru epilarea cu ceară, poate fi greu de cercetat pentru a găsi faptele. Pentru a afla adevărul despre epilarea cu ceară aici ai tot ce ai vrut să știi despre epilarea cu ceară, dar ți-a fost prea frică să întrebi

Lungimea parului este cheia

Pentru cea mai bună experiență de epilare cu ceară, se subliniază că lungimea părului este cheia. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care încep pentru prima dată, care într-un fel intră în proces orb. „Pentru rezultate maxime, este ideal să crești părul până la cel puțin o opteme de cm înainte de a te uita pentru prima ta ceară.” În funcție de locul în care vă epilați cu ceară, puteți fie să tundeți părul cu o zi înainte, fie să vă bărbieriți suficient de mult înainte, astfel încât părul să crească la această lungime optimă pentru data întâlnirii. Odată ce ați început să vă epilați cu ceară, rezervați-vă întâlnirile împreună cu creșterea părului, de obicei la fiecare trei până la cinci săptămâni.

Aflați ce să evitați

Cea mai mare greșeală  pentru prima dată este să nu știe ce ingrediente să se evite. „Este extrem de important să evitați aplicarea produselor cu retinol pe piele înainte de epilarea cu ceară a feței”, avertizează ea. În timp ce retinolul este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru netezirea liniilor fine și ridurilor, minimizarea porilor și tratarea acneei adulte, „deoarece este atât de pur, este extrem de puternic și chiar și aplicarea unui strat subțire poate face pielea mai sensibilă și predispusă la roșeață. și iritație.” Utilizarea retinolului crește sensibilitatea pielii, ceea ce ar putea face pielea mai vulnerabilă la ruperea în timpul unei sesiuni de epilare. Din acest motiv, se recomandă să nu epilați sprâncenele, buza superioară sau orice altă zonă a feței în timp ce utilizați produse cu retinol.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?