De ce masajul facial obișnuit și tratamentele faciale sunt exact ceea ce recomandă expertul nostru în îngrijirea pielii pentru un ten cu aspect mai tânăr ?

Vine un moment, în timpul majorității tratamentelor faciale, în care va simtiti atât de relaxata, încât în ​​mod natural ațipiți pentru câteva minute, în timp ce atrageti toate beneficiile glorioase anti-îmbătrânire. La fel ca și restul corpului tău, mușchii feței necesită exerciții fizice pentru a se menține mai tineri. Astfel va prezentam cateva beneficii ce vin odata cu masajul facial: 

1. Masajul facial ameliorează tensiunea

Când mușchii feței se încordează, este cel mai probabil să ascunda riduri, motiv pentru care trebuie să fie masați în mod regulat. Este nevoie de 1 până la 2 minute pe zi pentru a te relaxa. Cu toate acestea, timpul necesar pentru masajul facial depinde de tipul dvs. de piele. Pentru pielea grasă și predispusă la acnee, cel mai bine este să o mențineți sub 10 minute. Dacă pielea are un ten normal spre uscat, nu este nevoie de mai mult de 20 de minute (prea multă stimulare poate duce la erupții).

Folosiți tehnici diferite: încercați mișcări ușoare de lovire și ciupire – nu trageți de piele – începând din interiorul feței și îndreptați-vă spre ieșire. Masați întotdeauna cu mișcări circulare în sus.

2. Masajul facial crește circulația

La fel cum ați masa un umăr sau spate sensibil, mușchii feței necesită același miscari. Creșteți fluxul de sânge și oxigen către față prin masarea liniilor moi din jurul gurii, ochilor și sprâncenelor.

Începe în sus. Masează zona gâtului și decolteului, lucrând ușor spre frunte și ținând cont de punctele de presiune de-a lungul drumului. Asigurați-vă că vă concentrați pe pielea delicată din jurul zonei ochilor cu mișcări circulare blânde. Și după ce ieșiți dintr-un duș fierbinte, stropiți pielea cu apă rece – contrastul ajută, de asemenea, la stimularea circulației sângelui.

3. Masajul facial este un lifting natural al feței

Stimularea mușchilor feței cu masaj regulat ajută la aducerea de oxigen în acea zonă – care este o formă naturală de îngrijire a pielii anti-îmbătrânire în sine. „Mai mult flux de sânge în zonă crește producția de colagen, ceea ce conferă tenului o strălucire sănătoasă și naturală”.

4. Masajul facial permite ca produsele de față să se absoarbă mai bine în piele

Creșteți eficacitatea tratamentelor dumneavoastră faciale prin încorporarea unui masaj în rutina de îngrijire a pielii la domiciliu. „Petrece câteva minute cu tine însuți”. Noaptea, curățați pielea și aplicați serul și crema hidratantă cu mișcări ușoare de atingere. „Ajută produsul să se absoarbă mai ușor în piele.”

5. Vei arăta mai tânăr prin masajul facial

În funcție de starea pielii, de vârstă, de obiectivele și bugetul de îngrijire a pielii, tratamentele faciale obișnuite – care încorporează o anumită formă de stimulare musculară prin masaj – funcționează în combinație cu îngrijirea zilnică a pielii pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii: oriunde de la o dată. se recomandă o lună (pentru pielea normală spre uscată) până la fiecare două săptămâni (pentru pielea mixtă sau predispusă la acnee).

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?