LaserSalons.ro
 masajul facial Masajul facial beauty woman healthy teeth smile healthy beautiful QXSRSVN 1024x730

Masajul facial este unul dintre cele mai complete forme de masaj care aduc numeroase beneficii corpului nostru. Masajul a fost folosit încă din vremuri străvechi cu scopul de a ameliora durerile, dar și cu rol cosmetic, pentru o piele mai sănătoasă și mai hidratată.

De ce ai nevoie de masajul facial și ce beneficii are

Tenul are nevoie de îngrijire zilnică, iar masajul facial ajută la menținerea sănătății pielii. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mușchii feței încep să își piardă elasticitatea, fiind afectați de oboseală și de stresul zilnic. Din fericire, masajul facial ajută la revitalizarea și tonifierea tenului.

Care sunt beneficiile masajului facial

Dacă te-ai obișnuit să-ți oferi din când în când câte o zi la un salon de înfrumusețare sau la spa, unde să ți se facă masaje faciale și corporale, e bine să știi că pe cele faciale le poți face și acasă, și mai des. Nu doar sănătatea și frumusețea pielii vor avea de câștigat, ci și starea ta psihică. Alege un ulei de plante sau fiole pentru ingrijirea tenului și rezervă-ți de câteva ori pe săptămână 5-10 minute pentru a profita de beneficiile masajului facial.

Masajul facial ajută la curățarea pielii

La nivelul pielii se acumulează deșeuri pe care e bine să le elimini în mod regulat. Dacă n-o faci, riști să ai parte de iritații și coșuri. În afară de spălarea feței cu apă de două ori pe zi, e bine ca, de două ori pe săptămână, să îți faci un gomaj blând cu ajutorul unui burete loofa, după care să îți masezi fața cu un ulei potrivit pielii tale. Dacă ți se pare că nu ai timp pentru astfel de operațiuni, fă acest lucru la sfârșitul dusului de seară. Câteva minute sunt suficiente și vei vedea curând rezultatele.

Menține fermitatea feței

Recunoaștem sau nu, cu toate vrem să ne păstrăm un aspect al feței tânăr și luminos, fără porțiuni cu piele căzută. Masajul facial este o modalitate ieftină, dar eficientă când vine vorba de păstrarea fermității feței, deoarece stimulează producția de colagen, proteină naturală care menține elasticitatea pielii și o ajută să arate tânără pentru mai mult timp. Te poți folosi de propriile mâini pentru a masa pielea de jos în sus sau de o rolă de masaj facial pe care să o plimbi pe față în aceeași direcție.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?