măști de față Măști de față pentru tenul mixt young beautiful woman with healthy skin of face an 2021 04 07 00 24 08 utc 819x1024

Multe tipuri de măști de față pot fi utilizate pe pielea mixtă, cu condiția să fie aplicate pe zonele corespunzătoare ale feței. În funcție de ceea ce contine masca, o puteți aplica fie pe o anumită zonă, fie pe întreaga față.

Ingrediente de căutat
Există mai multe avantaje principale pentru utilizarea unor măști de față pe pielea mixtă: hidratare, anti-îmbătrânire, exfoliere și control al uleiului.

Hidratare fără ulei
Măștile care îți hidratează pielea fără ulei sau alte ingrediente comedogene funcționează bine pentru pielea mixtă deoarece pot fi utilizate pe toată fața.

Căutați măști de față cu ingrediente hidratante, cum ar fi acidul hialuronic, care poate ajuta pielea să păstreze elasticitatea și glicerina. Ambii sunt umectanți, adică atrag umezeala spre pielea ta.

Beneficii anti-îmbătrânire
Vitamina C care luminează pielea este un jucător cheie în menținerea sănătății generale a pielii. Poate lumina petele întunecate, netezi liniile fine și ridurile și vă poate proteja pielea de radicalii liberi.

Vitamina E antiinflamatoare este un alt antioxidant care poate netezi textura pielii. Funcționează mai eficient atunci când este asociat cu vitamina C, deci căutați măști de față care să includă ambele ingrediente pentru un spor suplimentar.

Exfoliere blândă
Măștile exfoliante cu folie folosesc acizi blândi pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii fără a fi spălate. Puteți folosi măști de față care conțin acid glicolic sau acid lactic pe toată fața, deoarece pielea grasă și uscată poate beneficia de exfoliere. Acidul glicolic are avantajul suplimentar de a lumina pete întunecate sau hiperpigmentare.

Controlul uleiului
Dacă se aplică direct pe zona T, ingredientele de uscare, cum ar fi lutul caolinului și acidul salicilic, pot extrage sau dizolva impuritățile pentru a controla uleiul. Acidul salicilic dezactivează porii și scade producția de sebum, uleiul produs în mod natural în pielea ta.

Ingrediente de evitat
Deoarece pielea mixtă poate prezenta o gamă largă de probleme, nu există ingrediente specifice unei măști de față pe care trebuie să le evitați; ceea ce este important este locul în care folosiți fiecare ingredient.

Evitați să utilizați ingrediente dure anti-acnee pe părțile uscate ale feței. La fel, nu utilizați măști groase și ocluzive pe zonele uleioase, deoarece acestea pot bloca porii.

Aceste principii vă pot ghida atunci când achiziționați tipuri specifice de măști. De exemplu, măștile care sunt ambalate într-un tub pentru aplicare pot fi mai practice decât măștile servetel

Tipuri de măști
Există șase tipuri de măști de față:

Servetel
Argilă
Cremă
Scrub
Gel
Cărbune activ
Fiecare tip are o rezistență diferită: măștile de argilă și peel-off sunt de obicei concepute pentru a trata petele, în timp ce măștile de gel, cremă  asigură hidratarea pielii obosite și plictisitoare. Măștile cu cărbune sunt disponibile în mai multe forme, dar toate funcționează pentru a elimina impuritățile de pe piele.

Măștile servetel sunt mai versatile și sunt concepute pentru fiecare tip de piele și pentru o gamă largă de probleme de piele.

Pentru cei cu piele mixtă, oricare dintre aceste  măști de față vă poate fi de folos – cu condiția să le aplicați strategic pe zonele feței dvs. care au nevoie de acele beneficii speciale.

Pentru mai multe detalii, asteptam mesajul tau pe site-ul www.LaserSalons.ro sau pe pagina noastra oficiala de Instagram: LaserSalons.ro https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?