mituri și adevăruri Mituri și Adevăruri WhatsApp Image 2021 03 05 at 12

Mituri despre epilarea definitivă. Explicații, informații și detalii despre epilarea cu laser.

Exista insa descoperiri stiintifice ce au adus după sine o serie de beneficii în ceea ce privește eficientizarea timpului, deoarece suntem într-o continuă cursă contra cronometru, în încercarea de a le avea pe toate: o carieră de succes, o familie fericită și timp liber pentru propria persoana. Din punct de vedere al îngrijirii corporale, epilarea progresiv definitivă este o soluție viabilă la problemele cu pilozitatea.
Mai jos iti vom enumera cateva mituri și adevăruri despre această modalitate de combatere a părului de prisos.

MIT: Epilarea definitivă provoaca treptat cancer de piele:

FALS. FALS. FALS. !!!

Această procedură a fost descoperită de către un medic, în timpul tratării alunițelor cu laserul. Acesta a observat după o vreme că în jurul zonei de interes nu mai creștea părul și astfel a dezvoltat această tehnică inovatoare de eliminare a părului nedorit.

Totodata, epilarea progresiv definitivă a devenit singurul tratament recomandat de medicii dermatologi pentru combaterea foliculitei (infecția inestetică de la nivelul foliculului de păr ce nu poate străpunge rădăcina).

MIT: Epilarea definitivă este dureroasă și costisitoare:

Tratamentele de epilare definitivă nu sunt mai dureroase sau mai costisitoare decât epilarea cu ceară, de exemplu. Calculand in amanunt, in descursul mai multor ani, s a dovedit ca investita in aceasta metoda de indepartare a foliculilor de pare este o adevarata salvare de buget. cam asa functioneaza:

1)Dupa prima sedinta parul se rareste pana la 30%

2)De la a patra sedinta, parul incepe sa creasca rar si mult mai greu. Asta inseamna ca banii se vor salva vizibil.

3)Dupa un an, parul deja este eliminat 90% si este nevoie doar de o sedinta de intretinere. Durerea este un concept de care trebuie să uităm în asociere cu epilarea, deoarece terapia cu LASER implică setarea unor parametrii personalizați pe fototipul fiecărei cliente ( tipul de piele și de păr), astfel încât procedura să nu doară, iar foliculii de păr să fie eliminați.

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?